Goga a semnat cu Rapid! Fostul atacant al lui Poli va juca în amicalul cu Olimpia

29 Jun. 2012, 11:31 Bursa transferurilor
Goga a semnat cu Rapid!** Fostul atacant al lui Poli va juca în amicalul cu Olimpia

UPDATE Atacantul Dorin Goga, ultima oară la Poli Timișoara, a semnat un contract cu Rapid pentru o perioadă de 1 an. Dacă îi va convinge pe giuleșteni, contractul se va prelungi pentru încă 3 sezoane.

Atacantul, care a mai fost dorit de Steaua, Dinamo sau FC Vaslui, se va prezenta mâine la antrenamentele echipei, urmând a face apoi deplasarea la Satu Mare, acolo unde Rapid va juca un amical cu Olimpia.


La revenirea din cantonamentul din Austria, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că mai are nevoie de cel puțin cinci jucători de valoare pentru ca Rapid să aibă șanse reale în lupta pentru titlu. Și cine poate fi mai de valoare în fotbalul românesc decât Dorin Goga, fotbalistul care avea un salariu de peste 300 de mii de euro la Timișoara, iar în trecut a refuzat mai multe oferte de la granzii Ligii I, preferând să joace la matineu. Goga a lucrat cu Sabău în sezonul 2010- 2011, atunci când actualul antrenor al Rapidului a pregătit gruparea bănățeană, iar împreună au reușit să elimine pe Șahtior din preliminariile Ligii Campionilor. Ieri, atacantul s-a întâlnit în Cluj-Napoca cu Mircea Cojocaru, secundul lui Sabău, și se pare că cei doi au pus pe hârtie condițiile în care atacantul este dispus să vină în Giulești. Goga este liber după ce și-a reziliat contractul cu Poli Timișoara, iar pentru a juca la Rapid vrea, pe lângă salariul său, și o sumă la semnarea actelor.

Ilijoski merge în Scoția

Deși nu a semnat, Blaze Ilijoski va merge împreună cu giuleștenii în al doilea stagiu de pregătire, cel din Scoția, între 2 – 12 iulie. Oficialii brașoveni au depus memoriu la LPF și au solicitat suspendarea pentru doi ani a fotbalistului și daune de 500.000 de euro, pentru că macedoneanul a plecat de la echipă.

Cu patru, cinci jucători apropiați de valoarea celor care au plecat, avem șanse reale să ne luptă la titlu în sezonul viitor
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

Articol scris de Victor Stoicescu

29 Jun. 2012, 11:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă