Gligor încă rezistă ofertei de la Damila: „UTA e UTA, sufletul meu e aici și aș juca în orice eșalon pentru ea”

Gligor încă rezistă ofertei de la Damila:**

Echipa arădeană s-a reunit joi, dar jucătorii nu au aflat mare lucru despre viitorul lor. Utiștii nu știu când își vor încasa salariile restante, dacă vor mai agreați de posibilul nou antrenor și, în general, ce le rezervă viitorul. La primele antrenamente ale anului au participat numai 15 fotbaliști, printre ei aflându-se și Alin Gligor. Căpitanul „alb-roșiilor” a fost mai mult decât fair-play față de echipa fanion a orașului său și asta pentru că o lună de zile are o ofertă pe masă de la Damila Măciuca, în condiții financiare mai bune decât pe malul Mureșului. Nu numai că nu și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, ci fundașul nici nu a presat conducerea pentru achitarea preferențială a restanțelor bănești.

Gligor pare a ști ce-și dorește de la viitor. „Au fost și dintre cei care au încercat să mă sfătuiască să plec, dar numai eu știu cât mi-am dorit să ajung la UTA, iar, acum, că am ajuns aici, nu vreau să mă despart de club. UTA e UTA, sufletul meu e aici și aș juca în orice eșalon pentru ea, cu condiția să fiu dorit și să se rezolve problemele ce ne-ar asigura și noua existența, ca fotbaliști. Așa că spun încă odată că vreau să rămân, dar cine știe ce-ți rezervă viitorul”, ne-a mărturisit arădeanul.

Considerând, bineînțeles, că echipa ar mai avea nevoie de întăriri pentru a fi la înălțime și în retur, Gligor nu crede că reunirea tardivă a lotului va fi, neapărat, un dezavantaj pentru retur. „În vară, ne-am antrenat vreo trei luni de zile și ați văzut și dumneavoastră cu nu am prea început bine campionatul. Acum, dacă ne pregătim mai puțin, poate apare reversul medaliei. Indiferent cum ar fi, suntem datori să fim pregătiți și să dăm totul în derby-ul cu Poli”, a adăugat „Tsunami”, care a absentat de la antrenamentul de sâmbătă fiindcă a avut de susținut un examen la noua facultate pe care a început-o.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă