George Neagu: „Sm ales să revin la UTA cu sufletul”

13 Jan. 2012, 14:18 Bursa transferurilor
George Neagu:**

„Bătrâna Doamnă” are imaginea unui club special în fotbalul românesc, asta și prin prisma dorinței jucătorilor care își doresc să revină la echipa baronului Francisc Neuman. Un astfel de exemplu îl dă și George Neagu, fotbalist care a evoluat la Arad în urmă cu un an și jumătate sub formă de împrumut. După ce a trecut pe la Pandurii Târgu Jiu și CS Mioveni, fundașul stânga a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu gruparea „textilistă”.

– George, ce te-a determinat să revii la UTA?
– Cele șase luni pe care le-am petrecut aici. Am fost impresionat de ce am găsit aici în 2010, acum am venit să ajut echipa să promoveze. Cu acest gând m-am întors, am acceptat și pentru că mi s-a propus ceva pe termen lung.

– Și crezi că se poate promova în acest sezon?
– Din ce am văzut până acum, da. Oamenii sunt altfel, s-au schimbat, pe lângă bani sunt dispuși să investească și mai mult suflet, aspecte la care au rămas puțin datori în trecut. Își doresc cu adevărat să promoveze.

– Au fost negocieri dure?
– Nici vorbă, am ales să revin la UTA cu sufletul. În privința banilor m-am înțeles cu Gio în două minute. Am văzut că acum jucătorii sunt liniștiți în ceea ce privește partea financiară, e un lucru important când se doresc obținerea unor rezultate importante.

– Vei prinde acum și derby-ul de care cu siguranță ai tot auzit…
– Da, înainte de disputa cu Timișoara am vorbit cu toții colegii, cu antrenorii, cu președintele. A fost cred cel mai bun meci al UTA-ei în tur. Când am văzut că se joacă cu casa închisă și ce atmosfera e pe stadion mi-a părut rău că nu mă aflam și eu pe teren. Dar, o voi face în retur și sper că și la anul să înfruntăm Timișoara, dar în prima ligă.

Sursa: Sport Arad

13 Jan. 2012, 14:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă