Gaz Metan a transferat încă doi jucători și a ajuns la cota zece în această iarnă

Gaz Metan a transferat încă doi jucători** și a ajuns la cota zece în această iarnă

Nemulțumit de evoluția din prima parte a sezonului Ligii 2, conducătorii de la Gaz Metan Mediaș au decis să producă schimbări majore în această iarnă în lotul echipei. Muth, Llullaku, Abrudan, Elton, Vitinho, Costin Gheorghe, Vișa, Gurincu și Șușu au plecat de la fosta prim-divizionară care se află pe locul 7 în Seria a II-a, poziție ce nu asigură prezența în play-off. În locul lor au fost transferați, deocamdată, zece jucători, majoritatea cu experiență de Liga 1.

La zece achiziții s-a ajuns în această iarnă la Mediaș. După Ionuț Rada (ex CS Mioveni), Ionuț Neag (ex „U” Cluj), Radu Zaharia (ex FC Voluntari)(fundași), Paul Iacob (ex FC Viitorul II), Valentin Coșereanu (ex SCM Pitești), Alexandru Zaharia (ex Oțelul)(mijlocași), Cristian Gavra (ex FC Viitorul) și Marius Staicu (ex CSM Râmnicu Vâlcea)(atacanți), la Gaz Metan vor evolua din 2016 și portarul Călin Albuț (ex FC Viitorul) și mijlocașul Cristian Danci (ex Șoimii Pâncota).

Albuț (34 ani) vine de la FC Viitorul, acolo unde în acest sezon a fost doar rezervă, club de la care au mai fost împrumutați și Gavra și Iacob. Portarul originar din Bistrița a evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, Rapid, Săgeata Năvodari și FC Viitorul.

Danci (27 ani) era liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Șoimii Pâncota, formație pentru care a evoluat de 15 ori în această primă parte a sezonului. Mijlocașul originar din Oravița a mai evoluat în cariera sa la FC Bihor, Metalul Reșița sau FC Botoșani.

Pe aceeași temă