Gafița, așteptat la Timișoara!

14 Aug. 2012, 14:46 Bursa transferurilor
Gafița,** așteptat la Timișoara!

Jucătorii vin și pleacă la ACS Poli. Pe lângă Kirev și Rațiu, ultimii veniți în tabăra timișoreană sunt fundașul sârb Alex Petrovici și Tătar, un tânăr de la Sportul Studențesc. Crăciun a și plecat iar zilele următoare sunt așteptați alți trei-patru jucători, printre care și atacantul Ceahlăului Cristinel Gafița.

Noua echipă a Banatului se află încă în căutări. La antrenamentul de ieri s-au prezentat Alin Rațiu și Mario Kirev, fotbaliști ce au mai evoluat la Timișoara. Primul vine de la Sportul, în timp ce portarul bulgar va fi probabil împrumutat de la Juventus Torino. Tot de la „studenții” bucureșteni vine și Tătar, în timp ce fundașul Alexander Petrovici a evoluat ultima dată la Chiajna.

Cu ACS Poli s-a pregătit și un jucător turc, Cenk, dar sunt slabe șanse ca el să fie reținut. O veste bună e revenirea la pregătire a mijlocașilor Ov. Petre și Poparadu. Iar dintr-un alt pachet de jucători noi, Eugen Crăciun nu s-a mai prezentat, în timp ce Goge și Miron au rămas.

O nouă mutare pe ruta Ceahlăul

Zilele acestea sunt așteptați la Timișoara o nouă serie de jucători. Printre ei se află și Cristinel Gafița (25 de ani, cotat de transfermarkt.de la 250.000 de euro), atacant care a evoluat numai pentru Ceahlăul Piatra Neamț. Pentru moldoveni acesta a marcat peste 30 de goluri în primele două eșaloane. Dacă ACS Poli e pe cale să ia un jucător de la formația prezidată de Gheorghe Chivorchian, nemțenii s-au ales în această vară cu doi jucători ai Politehnicii, Cătălin Chiș și Gelu Velici.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

14 Aug. 2012, 14:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă