FOTO EXCLUSIV / Big Brother Varga!

24 Jun. 2009, 23:33 Bursa transferurilor

Dacian Varga a trecut repede peste euforia cuceririi titlului de campion al României și și-a reluat pregătirile alături de juniorii Sportului Studențesc!

 

Echipat în tricoul Unirii Urziceni și șortul naționalei, Varga a tras tare miercuri sub supravegherea antrenorilor Adrian Pologea și Daniel Dumitrescu.

 

În timp ce mai toți fotbaliștii se bucură de ultimele zile de vacanță, Varga a alergat cot la cot cu mai tinerii săi colegi și a respectat cu strictețe programul ședinței de pregătire. În pauzele de relaxare dintre exerciții, proaspătul campion nu a ezitat să glumească cu partenerii săi de antrenament și, ca un adevărat frate mai mare, le-a dat câteva sfaturi cu privire la cariera de fotbalist.

 

Cele două ore de antrenament s-au încheiat cu o alergare ușoară, fără ghete. La final, Varga nu a dorit să comenteze nimic legat de probabilul său transfer, lăsând să se înțeleagă că are încredere totală în conducerea "studenților", care va ști să aleagă cea mai bună ofertă atât pentru el, cât și pentru club.

 

Mai mult ca sigur, Varga va fi prezent și la reunirea "Găștii Nebune", ce va avea loc pe data de 29 iunie.

 

articol și foto de Florin Alboiu

24 Jun. 2009, 23:33 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă