Fostul șef al Poliției de Frontieră Oradea este noul președinte al FC Bihor

Fostul șef al Poliției de Frontieră Oradea** este noul președinte al FC Bihor

După câteva zile de incertitudine, activitatea clubului FC Bihor se pare că reintră în normal, după ce, întrunită marți, Adunarea Generală a Asociaților (AGA) de la clubul orădean de fotbal a decis să-l numească în funcția de președinte al clubului pe Viorel Nemeș.

Viorel Gheorghe Nemeș are 56 de ani, este căsătorit, tatăl a doi copii, de profesie este ofițer în Ministerul de Interne și ultima dată a fost șeful Poliției de Frontieră Oradea.

„Obiectivul clubului este menținerea în eșalonul doi. O să redefinim întreaga activitate a clubului, cu întregul staff. O să avem o analiză la nivelului clubului, atât cu antrenorii, cât și cu jucătorii. Vrem să avem la nivel de club o echipă unită, cum de altfel, am înțeles că a fost și până acum. Ca bihorean nu vreau altceva decât binele acestui club, care este fanion al județului. Voi fi foarte aproape de toți din club, de la antrenori și jucători, până la ultimul om de ordine din cadrul clubului”, a declarat, după numirea în funcție, noul președinte, Viorel Nemeș.

Nemeș îi succede, astfel, în funcție lui Șerban Morcan, cel a cărui contract cu FC Bihor a expirat pe data de 30 iunie.

De altfel, până când noul președinte se va acomoda cu activitatea de conducere de la clubul orădean, acesta va fi ajutat de fostul președinte, Șerban Morcan, cel care a fost prezent și el marți la ședința AGA de la sediul clubului orădean.

În ceea ce-l privește pe Morcan, în primă fază conducerea Consiliului Județean Bihor a apelat, din nou la acesta, însă fostul președinte a decis să decline, în cele din urmă, oferta.

După numirea noului conducător, președintele Consiliului Județean Bihor, Cornel Popa, împreună cu acesta, vor fi prezenți la antrenamentul de marți seară al echipei orădene, unde vor sta de vorbă și cu jucătorii.

Sursa: eBihoreanul
 

Pe aceeași temă