Fostul portar al CSM-ului, Sorin Popescu, a ajuns în Germania: „Aici fotbalul este o religie”

Fostul portar al CSM-ului, Sorin Popescu, a ajuns în Germania:**

Aflat în vară la final de contract cu CSM Râmnicu Vâlcea, portarul Sorin Andrei Popescu (30 ani) își continuă cariera în Germania, la SVN Zweibrucken.

Zilele trecute, portarul originar din Horezu / Vâlcea a primit cartea verde de transfer, iar la sfârșitul săptămânii așteaptă să debuteze la noua sa echipă, cu care se pregătește de ceva vreme.

„Aici, în Germania, fotbalul este o religie, condițiile sunt foarte bune la orice divizie, ca de altfel toată infrastructura țării. Am ajuns destul de târziu în Germania, deja campionatul începuse și mi-a fost greu să găsesc o echipă. Am semnat cu SVN Zweibrucken până la pauza din iarnă, sper să joc bine și să găsesc ulterior un alt angajament mai bun” a spus Sorin Popescu.

Fost internațional de juniori și tineret a apărat cu succes și în Liga 1, la Sportul Studențesc, până ce a suferit o accidentare gravă la umăr. Sorin speră ca echipa la care a evoluat în ultimii doi ani, CSM Râmnicu Vâlcea să aibă succes în acest sezon. „M-am simțit foarte bine la Vâlcea, m-am înțeles excelent cu conducerea, staff-ul și tot colectivul, dar mi-am dorit de mult să joc în străinătate. Sper ca fostul meu club sa iasă cât mai repede din insolvență și atunci sunt sigur că se vor realiza mai multe pe plan fotbalistic în orașul Râmnicu Vâlcea”, a mai declarat Popescu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă