Stahl a vorbit despre experiența trăită la Borussia Dortmund: „Este o altă lume acolo”. Ce l-a impresionat cel mai mult și de ce se întoarce în Germania în ianuarie

Stahl a vorbit despre experiența trăită la Borussia Dortmund:

Albert Stahl (19 de ani) s-a întors zilele trecute din Germania, acolo unde a susținut, timp de cinci zile, probe într-un trial organizat de liderul din Bundesliga, Borussia Dortmund, în cadrul echipei Under 23. Mijlocașul clubului UTA a remarcat condițiile de pregătire pe care le-a găsit la nemți, însă cel mai mult a fost impresionat de mentalitatea întâlnită la jucători.

„Este o experiență foarte bună să mergi de la UTA la Dortmund. Este o altă lume acolo, alte condiții, terenuri de calitate, oamenii se comportă altfel. Am avut mult de învățat. Cel mai mult m-a impresionat mentalitatea celor de acolo, atitudinea cu care jucătorii vin și pleacă de la antrenament. Acolo nu ai nici o problemă, au toate condițiile necesare pentru performanță, joacă fotbal de plăcere. Lumea te întâmpină frumos, te antrenezi cu plăcere”, a declarat, citat de Sport Arad, Stahl în cadrul emisiunii Glasul Tribunei de la TV Arad.

Arădeanul se va întoarce la Dortmund în luna ianuarie a anului 2019 pentru evaluarea finală. „Rămâne de văzut în ianuarie ce va fi. Eu trebuie să mă mențin în formă și vom vedea”, a adăugat Stahl, care pe 11 ianuarie împlinește 20 de ani.

În perioada în care a fost în Germania, Stahl a ratat meciul UTA-ei cu Petrolul, însă a fost folosit apoi de Ionuț Popa pe finalul confruntării cu CS Mioveni (2-1), iar sâmbătă a fost titular în jocul cu Daco Getica (1-1). În acest sezon a fost ultizat în 11 meciuri, în opt ca titular, și nu a înscris niciun gol.

„Dacă iese bine și ne alegem cu ceva bani, ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reușească, pentru că, în cazul acesta, la cât de > stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea, în urmă cu două săptămâni, Ionuț Popa, despre un posibil transfer al lui Stahl.

Pe aceeași temă