Fortuna își ia atacant de la Alba Iulia, pe gratis!

Fortuna își ia atacant de la Alba Iulia,** pe gratis!

Jucătorul Silviu Mureșan, un atacant născut în 1991, care are în CV o prezență în Liga I, pe când avea doar 18 ani, este primul transfer pe care dorește să-l facă Fortuna Brazi, în această iarnă! Mureșan este legitimat la Unirea Alba Iulia, unde a și bifat prezența în Liga I, în 2010 (Gaz Metan – Unirea, scor 5-0, când a jucat 29 de minute), iar acum dorește să devină liber de contract pentru a semna cu Fortuna. Jucătorul are pe rol un memoriu pentru neplata unor drepturi financiare de către ardeleni.

Mureșan a fost, în vară, la un pas de a semna cu FC Botoșani, dar transferul său a picat deoarece acesta nu a putut să „scape” de contractul cu Unirea, club aflat acum sub „administrare judiciară”.

„Jucătorul se remarcă prin viteză și forță, poate face o figură frumoasă, mai ales dacă are un coleg de atac experimentat, care să-l pună în valoare” – este caracterizarea făcută de un oficial al divizionarei secunde din Alba Iulia, lui Mureșan, fotbalist cotat pe transfermarkt.de la 375.000 de euro!

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă