Foresta și-a stabilit programul meciurilor de pregătire din intersezon. De miercuri încep cantonamentul de la Câmpulung

Lotul Forestei se antrenează la Suceava până pe data de 25 ianuarie, când va avea loc plecarea în stagiul de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc. După revenirea de la munte, care se va produce pe 4 februarie, gruparea suceveană va intra în a doua etapă a pregătirii de iarnă, în care se va pune accent pe factorul tehnico – tactic. Pe durata lunii februarie, „galben-verzii” vor susține și un număr de patru meciuri amicale.

În primul joc test, sucevenii se vor confrunta cu formația de Liga a 3-a Aerostar Bacău, pe 8 februarie, la Suceava. Tot pe teren propriu va avea loc și partida școală cu CSM Roman, programat trei zile mai târziu, pe 11 februarie. Cel mai tare meci test din intersezon se va desfășura pe 15 februarie, pe teren neutru, la Piatra Neamț, împotriva grupării de Liga a 2-a Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Pe 18 februarie, în ultimul amical din intersezon, Foresta va primi, la Suceava, vizita unei alte echipe din al treilea eșalon, este vorba de Știința Miroslava.

„În linii mari, acesta este programul din perioada precompetițională. Ar mai putea apărea totuși un meci școală, în prima decadă a lunii februarie, printre posibilii adversari fiind Bucovina Rădăuți sau CSM Pașcani”, a declarat Neculai Grosu, organizatorul de competiții al Forestei.

Vraciu și Grumezescu au semnat cu Foresta

În altă ordine de idei, Foresta a ajuns la o înțelegere cu atacanții Cătălin Ciprian Vraciu și Robert Marian Grumezescu, care și-au dat acordul pentru a evolua începând din primăvară pe Areni. Cei doi se antrenează deja sub comanda antrenorului Cristi Popovici, fiind primiți bine de noii coechipieri.

În vârstă de 28 de ani, pe care i-a împlinit pe 21 ianuarie, Vraciu vine de la gruparea de prima ligă ACS Poli Timișoara, după ce în prealabil a jucat pentru Dunărea Galați, FC Botoșani și SC Bacău. Grumezescu (23 ani) a evoluat în cariera sa la echipe precum FCM Dorohoi, SC Bacău și ACS Berceni.

 

 

 

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă