Florin Sandu, dorit de Universitatea Cluj!

Daniel Lup 24 Jul. 2009, 20:13 Bursa transferurilor
Florin Sandu,** dorit de Universitatea Cluj!

Clujenii au adus deja în această vară 12 jucători, dar nu și-au potolit încă foamea de achiziții. „U” negociază și cu Florin Sandu (ex-Gloria Buzău), iar Adrian Cuciula dă probe în stagiul din Austria.

 

Un ultim sezon dezastruos, în care „U” a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare, precum și schimbarea de acționariat din vară au avut rol de catalizatori pentru revoluția din lotul alb-negrilor. „Șepcile” și-au completat colecția de vară cu alți doi fotbaliști, Vasile Teușan (21 de ani) și Cristian Cojocnean (21 de ani), aduși de la FC Timișoara în contul datoriei de 250.000 de euro pe care clubul lui Marian Iancu o avea la „U” pentru transferul lui Dorin Goga. Teușan, care poate juca fundaș central și fundaș stânga, și Cojocnean, care poate evolua atacant sau mijlocaș dreapta, au semnat contracte pe patru ani.

 

Urmează Florin Sandu

Campania de achiziții a alb-negrilor nu se va opri însă aici. „U” este pe urmele lui Florin Sandu, mijlocașul ieșean de 21 de ani care a jucat ultima oară la Gloria Buzău. Clujenii stau însă la rând după Poli Iași, gruparea cu care jucătorul negociază în aceste zile. Dacă afacerea pică, Sandu va semna cu „U” și va pleca în cantonamentul din Austria. Acolo unde a ajuns deja un alt jucător dorit la Cluj, fundașul central Adrian Cuciula (Liberty Salonta), pe are italianul Carmello Palilla îl va testa în amicalele din patria valsului.

500
de milioane de lei a primit la semnătură noua achiziție a lui „U”, Cristian Cojocnean

Lotul care a plecat în Austria:


Portari:
Fărcaș, Huțan (ex-Liberty)

 

Fundași: Ungurușan, Szilagyi, Soporan, Cuciula (ex-Liberty), Iuhas, Nițu (ex-Dinamo II), Bușcă (ex-Dinamo II), Bucșa (ex-Dinamo II), Teușan (ex-Poli Timișoara)

 

Mijlocași: R. Stan (ex-Inter Pitești), Danciu (ex-Corvinul), Buș, Ionescu, Negură (ex-Progresul), Baiano (ex-FC. Bihor), Țene, Feneșan

 

Atacanți: Sântejudean, Ad. Borza, R. Iacob (ex-Liberty), Voican (ex-Dinamo II), Cojocnean (ex-Poli Timișoara)

 

Daniel Lup 24 Jul. 2009, 20:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă