Florin Nohai va juca pentru Ripensia: „Sperăm că va debuta cât mai curând”

Autori: Cornel Biholari, Marius ANGHEL Publicat: 10 Oct. 2014, 17:06 Actualizat: 10 Oct. 2014, 17:07 Bursa transferurilor
Florin Nohai va juca pentru Ripensia:  „Sperăm că va debuta cât mai curând”

FC Ripensia dă lovitura cu un transfer foarte interesant pentru o ligă județeană. Fostul fundaș dreapta al lui Ceahlăul și ACS Poli, Florin Nohai, a fost convins să joace la roș-galbeni chiar dacă aceștia evoluează doar în Liga a IV-a Timiș.

În vârstă de 33 de ani, Nohai se pregătește deja cu ripensiștii de la începutul săptămânii. Jucătorul se afla de mai mult timp în discuții cu clubul timișorean cu nume de legendă. El a fost până la urmă convins să rămână în Timișoara chiar dacă va juca într-o ligă inferioară după despărțirea de concitadina ACS Poli.

Înregimentarea sa a fost confirmată de antrenorul primei echipe. „Să vedem, sperăm că va debuta cât mai curând. Depinde de cât de repede se finalizează actele. S-au finalizat discuțiile dintre el și conducere. Participă deja la antrenamente”, a spus Ovidiu Olariu pentru Sport9.ro.

Nohai urmează să joace la „Ripi” până în vară după care se va decide dacă rămâne sau va da curs unei oferte din primele eșaloane.

Sursa: Sport9

Autori: Cornel Biholari, Marius ANGHEL Publicat: 10 Oct. 2014, 17:06 Actualizat: 10 Oct. 2014, 17:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă