Florin Dumitru, noul team-manager la FC U

Florin Dumitru,** noul team-manager la FC U

FC Universitatea Craiova încearcă să se reorganizeze din mers, în funcție de posibilități. Dacă în privința băncii tehnice lucrurile par clare, Dragoș Bon având șanse foarte mari să încheie sezonul din postura de antrenor principal, la nivel de conducere a fost cooptat Florin Dumitru, acesta fiind numit ieri team-manager, ocupându-se totodată și de pregătirea portarilor.

„Am fost numit team-manager și astăzi am semnat și contractul cu FC Universitatea. Voi fi și secundul lui Dragoș Bon, dar mă voi ocupa și de celelalte probleme ale echipei. Voi fi omul de legătură între băieți și conducere. Eu mă voi ocupa practic de tot ce înseamnă problemele echipei, răspund de organizare, stabilesc împreună cu antrenorul programul săptămânal, locul de antrenament, planific deplasările. Implică mai multe funcția asta. Nu mă bag la treburile legate de procese și de partea de finanțare, în rest mie îmi revin cam toate atribuțiile, urmând să-i prezint situația președintelui Marcel Iancu”, a spus Florin Dumitru.

„Spre exemplu, acum caut împreună cu președintele un teren de antrenament pentru mâine după-amiază (astăzi – n.r.), pentru că sunt îmbibate cu apă cele pe care le-am putea avea la dispoziție. Antrenamentul de mâine dimineață (astăzi – n.r.) îl vom face în Parcul «Nicolae Romanescu», pentru că are caracter fizic, dar, când vom lucra tehnico-tactic, pot fi probleme. Avem vreo două-trei variante și să vedem ce vom reuși să obținem”, a completat fostul portar al Științei din anii ’80.

Florin Dumitru a punctat că atmosfera de la echipă este bună și că speră să obțină un rezultat pozitiv la Vâlcea, cu CSM: „Am discutat cu băieții după meciul cu FC Bihor și starea de spirit este foarte bună la echipă. Ne dorim să facem un joc bun cu CSM Vâlcea și să obținem măcar un punct, pentru că va conta mult în play-off”.

Aseară era așteptat și un fundaș central, Ionuț Țabără (24 de ani), liber de contract.

Sursa: Gazeta de Sud

Pe aceeași temă