Florin Costea așteaptă cu nerăbdare să joace din nou, după un an de pauză. Prima declarație după ce a semnat cu CSM

Florin Costea așteaptă cu nerăbdare să joace din nou, după un an de pauză.** Prima declarație după ce a semnat cu CSM

După antrenamentul din această dimineață al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul Florin Costea a oferit primele declarații în calitate de jucător al formației din Zăvoi.

„Mă pregătesc aici de un an, sunt foarte bucuros că revin pe teren după o lungă perioadă în care nu am evoluat. Am avut și probleme medicale, am încercat să plec în străinătate, dar nu s-a putut concretiza transferul și am venit aici să joc până la iarnă. Sper să am evoluții cât mai bune și eu, dar și echipa și CSM să urce cât mai sus în clasament. Ne-am dorit de la început să fim pe primele locuri, echipa va urca dacă vom aduna victorii și vom avea rezultate, dar vedeți acum, că suntem jos în clasament”, a anunțat Florin Costea.

Dacă atacantului originar din Drăgășani va primi cartea verde până mâine, acesta va fi titular sâmbătă, în disputa cu Foresta Suceava. Altfel, Florin se bucură că se antrenează din nou cu Jerry Gane, tehnician cu care a mai colaborat în două rânduri. „Am lucat cu Jerry și o jumătate de an la Severin și câțiva ani la Craiova. Am avut o colaborare bună, la fel va fi și aici. Jerry a venit cu intenții bune, rezultatele nu sunt așa bune cum ne doream, dar sperăm ca de sâmbătă încolo să câștigăm și să aducem echipa în față. Fizic am nevoie de trei-patru meciuri să pot intra din nou în ritm. Am un an de când nu am jucat un meci oficial. Dacă Jerry va avea nevoie de mine sâmbătă și îmi va veni cartea verde, atunci sigur voi evolua”, a mai spus Costea.

Ultimul meci oficial în care Florin Costea a apărat pe teren este consemnat pe 16 mai 2015, în disputa Arsenal Tula – Terek 1-1. La Zakho, vârful s-a accidentat și nu a apucat să joace pentru echipa irakiană.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă