Filip, la Juventus? „Transferul este realizat în proporție de 80%”

07 Feb. 2012, 13:57 Bursa transferurilor
Filip, la Juventus?**

Un junior român poate da lovitura vieții. La doar 17 ani, Steliano Filip, este la un pas să ajungă la gruparea italiană Juventus Torino.

Dan Pitpaiac, proprietarul Avicolei Buziaș, echipa care deține toate drepturile asupra jucătorului a declarat pentru debanat.ro că mutarea are 80% șanse să se realizeze.

„Steliano Filip se gândește doar la Juventus Torino. Șansele să ajungă acolo sunt mari. Așteptăm un răspuns concret din partea italienilor până în 10 martie. Din punctul meu de vedere, acest transfer este realizat în proporție de 80%. Până atunci, Filip participă la antrenamentele de la FC Universitar Maramureș Baia Mare, echipă la care a evoluat și în turul campionatului. La începutul anului am refuzat o ofertă de la Siena, care ne-au trimis inclusiv biletele de avion pentru a ne deplasa în Italia. Oferta a fost mai mult decât avantajoasă pentru mine, dar jucătorul mi-a mărturisit că nu vrea să meargă acolo, el fiind în așteptarea răspunsului de la Juventus Torino, echipa italiană la care Filip își dorește să joace”, a afirmat Dan Pitpaiac.

Mijlocașul român se antrenează cu FC Universitar Maramureș Baia Mare și a mai refuzat oferte venite din partea celor de la Siena sau Getafe. Si FC Timisoara l-a dorit in aceasta iarna.

200.000 de euro este cota de piață a mijlocașului dreapta conform transfermarkt.de

07 Feb. 2012, 13:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă