FIFA, chemată să valideze transferul unui atacant african de națională

22 Feb. 2012, 21:29 Bursa transferurilor
FIFA, chemată să valideze transferul** unui atacant african de națională

În ultima zi de transferuri, conducerea „Bătrânei Doamne” nu a mai putut valorifica „pistele” interne, gen Chițu sau Apostu, așa că s-a concentrat pe aducerea unui fotbalist african de națională. Astăzi, Giovanni Catanzariti a bătut palma cu fotbalistul și clubul portughez de care aparține și a trimis contractul fotbalistului la FIFA spre aprobarea împrumutului până în vară a fotbalistului de culoare. Până la această oră, forul conducător al fotbalului mondial nu a dat un răspuns, acesta fiind aștepta până la miezul nopții pentru ca mutarea să fie parafată și la FRF.

Roland Nagy a confirmat totul, având șansa ca de la finalul săptămânii viitoare să aibă un internațional în lot. „Avem în vizor un jucător african, sub 22 de ani, convocat la naționala țării sale și care ar putea fi o variantă pentru primul unsprezece. Dacă ne vom înțelege pentru împrumutul sau transferul său, va sosi la Arad săptămâna viitoare, el având miercuri de disputat un meci pentru naționala țării sale. Dacă se va adapta, va fi o soluție pentru acel post de jucător sub 22 de ani”, a precizat antrenorul „textiliștilor”.

Amicalul cu Honved, la Mako sau Salonta?

Fiindcă bazele sportive din Arad au fost scoase temporar din circuit, UTA se vede pusă în situația să joace în alt oraș așa-zisul meci de prezentare a lotului pentru retur. Deocamdată, nu au fost găsite variante nici măcar în județ, așa că „oficialii” din Calea Aurel Vlaicu nu exclud un meci pe teren neutru cu Honved Budapesta. „S-ar putea să jucăm în Ungaria, la Mako, sau Salonta. E clar că la Arad nu putem evolua și ar fi păcat să anulăm un amical puternic, ce ne-ar spune la nivel suntem cu pregătirea”, a afirmat Roland Nagy, antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Inițial, „Bătrâna Doamnă” ar fi trebuit întâlnească echipa lui Sorin Botiș pe terenul Șega sâmbătă, de la ora 15, însă acum totul trebuie reprogramat.

Sursa: Sport Arad

22 Feb. 2012, 21:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă