FCM Târgu Mureș negociază cu un trădător!

13 Jul. 2009, 15:46 Bursa transferurilor
FCM Târgu Mureș** negociază cu un trădător!

Lotul divizionarei secunde FC Municipal Târgu Mureș a plecat în această după-amiază, la Predeal pentru un cantonament în vederea pregătirii noului sezon competițional.

 

Elevii lui Cosmin Bodea vor susține, până la 25 iulie, 4 meciuri amicale, primul dintre ele, joi, 16 iulie, de la ora 18:00, împotriva formației de Liga I Gloria Bistrița. Au fost perfectate, de asemenea, alte două jocuri-test, cu Universitatea Cluj-Napoca și Steaua II București. Încă nu s-a decis al patrulea adversar.

 

Altfel, în componența echipei au intervenit câteva noutăți. Este vorba de foștii componenti ai Mureșului Deva, Rareș Vârtic (fundaș central sau mijlocaș central) și Alin Bițis (atacant sau mijlocas lateral ori coordonator).

 

Mâine sunt asteptați să sosească Sebastian Sfârlea (mijlocaș, liber de contract, ultimă oara la Poli Iași) și Cristian Luca (atacant, aparținând de ACU Arad, cu care se negociază). Acesta din urmă, a încheiat sezonul în plin scandal, fiind acuzat că a trântit mai multe meciuri ale celor de la ACU Arad.

 

Pentru postul de portar sunt vizați Mihai Stețca (sub contract cu Gaz Metan Medias) și Remus Dănălache (liber de contract, ultimul său club fiind Arieșul Turda).
 

13 Jul. 2009, 15:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă