FC Rapid pleacă în India cu Căruță, ultima achiziție a trupei lui Dan Alexa. George Ganea nu face deplasarea

FC Rapid pleacă în India cu Căruță, ultima achiziție a trupei lui Dan Alexa.** George Ganea nu face deplasarea

FC Rapid va avea în lotul pe care îl va deplasa în cantonamentul din India, acolo unde pleacă astăzi, 3 februarie, pentru a participa la un turneu amical, încă un nou jucător, altul pe lângă cei patru transferați luni. Printre cei 24 de fotbaliști care vor face deplasarea se numără și Robert Căruță (foto), de la Ceahlăul. În Asia nu va merge însă juniorul George Ganea (16 ani), deoarece mama sa nu a dorit să semneze actul prin care tănărul jucător să poată face deplasarea.

Robert Căruță (20 ani) este un mijlocaș originar din Moinești care în ultimele două sezoane a evoluat la echipa de seniori a Ceahlăului. În prima parte a acestui sezon a bifat 12 prezențe și a înscris un gol. Acesta va ajunge însă puțin mai târziu în India, nu odată cu lotul, deoarece nu are viză și trebuie să o obțină.

Lotul pe care se va baza Dan Alexa, conform 1923.ro, în turneul din India:

  • portari: Andrei Drăghia (25 ani), Paul Botaș (25);
  • fundași: Ondreij Kușnir (31), Andrei Pleșa (18), Miquel Robuste (30), Adrian Avrămia (24), Răzvan Petre (18), Nicolae Vasile (20), Nicușor Fota (19);
  • mijlocași: Cristian Raiciu (19), Miguel Angel Luque (25), Răzvan Trandu (24), Iulian Popa (31), George Tudoran (20), Raul Costin (31), Jiri Jeslinek (28), Robert Căruță (20), Mădălin Martin (23), Valentin Răsdan (20), Cristi Timiș (18);
  • atacanți: Cătălin Țîră (21), Vlad Morar (22), Patrick N”Koyi (26), Alex Potecea (24).

Rapid va participa în India la un turneu amical alături de echipele sub 23 de ani ale cluburilor Atletico Paranaense (Brazilia), Watford FC (Anglia) și FC Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina). În cealaltă grupă, B, joacă Argentina U-23, TSV 1860 Munchen (Germania), Shamrock Rovers FC (Irlanda) și FC Volyn Lutsk (Ucraina).

Programul meciurilor Rapidului:

7 februarie: Rapid – FC Dnipro
9 februarie: Watford FC – Rapid
13 februarie: Atletico Paranaense – Rapid
18-19 februarie: semifinala
21 februarie: finala

Pe aceeași temă