FC Ploiești, aproape gata de retur

Marian Dima 25 Feb. 2009, 18:11 Bursa transferurilor
FC Ploiești, aproape gata de retur

Schimbarea băncii tehnice, zece meciuri amicale, o mulțime de jucători plecați, dar și o campanie de achiziții reușită, poate cea mai importantă la nivelul eșalonului secund, un culoar favorabile spre promovare, iată cum se prezintă situația la FC Ploiești cu doar câteva zile înainte de startul returului. Sâmbătă, la Concordia Chiajna, ploieștenii vor trebui să demonstreze că au forța de a ajunge în primul eșalon, primele două meciuri din retur fiind extrem de importante pentru o echipă ce a dat satisfacție în pregătiri.

La nivel de jucători, FC Ploiești așteaptă încă unele lămuriri, verdictul consilierului sportiv Marius Șumudică în privința jucătorilor străini sosiți în această săptămână la echipă nefiind încă dat. Asta pentru că, luni și marți, tehnicianul a fost la Școala Federală de Antrenori, acolo unde urmează cursurile pentru obținerea Licenței „Pro”, astfel că de abia de miercuri îi va vedea la lucru pe aceștia.

Deocamdată, nici dinamovistul Lemnaru nu este 100% la FC Ploiești, pentru retur, la fel ca și fostul buzoian Dino Eze. Certitudinile sunt cei patru jucători de la Progresul, Sandu, Stan, Oprsal și Paulinho, plus Damaschin și Miron – acesta din urmă, venit de la Știința Bacău, fiind suspendat pentru jocul de la Chiajna.

Șumudică spune că: „probabil că vom mai legitima unul-doi fotbaliști, dintre cei care nu au semnat cu noi deocamdată, pentru că din punct de vedere numeric avem probleme. Ar fi o mare dezamăgire dacă nu am promova și consider Petrolul drept principala noastră contracandidată”.

Lot FC Ploiești

Portari: Alexandru Iatan, Daniel Popa, Bogdan Miron (Știința Bacău)
Fundași: Eugen Crăciun, Ovidiu Mihalache, Gheorghe Rohat, Ionuț Neagu, Radek Oprsal (Progresul), Valentin Sandu (Progresul), Alexandru Stan (Progresul).
Mijlocași: Vasile Gheorghe, Takayuki Seto, Tiberiu Păduraru, Paulo Dinarte Gouveia Pestana "Paulinho" (Progresul), Cl. Tudor, Victoraș Cataramă
Atacanți: Ștefan Ciobanu, Mihai Damaschin (Dinamo II), Georgian Păun, Dimitrie Gafița, Marius Alexe.  
Situație contractuală nerezolvată: Steeve Reinette, Lionel Bah, Dino Eze, Valentin Lemnaru, Eduard Bica
Au plecat: Andrei Vlad (Dinamo II), Andrei Zăpodeanu și Costel Vodiță (Minerul Lupeni), Cristi Vlad (CS Buftea), Liviu Mihai II (revenit la Farul II), Laurențiu Florea (revenit la Farul Constanța).
 

Marian Dima 25 Feb. 2009, 18:11 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă