FC Maramureș testează 8 jucători la Zlatna

31 Jul. 2012, 15:05 Bursa transferurilor
FC Maramureș** testează 8 jucători la Zlatna

8 jucatori testeaza antrenorii Romulus Buia si Ciprian Dorobantu in cantonamentul de 12 zile de la Zlatna. Toti acestia se afla in probe si vor fi testati in amicalele din zilele urmatoare: miercuri, 1 august, de la ora 20.00, cu gruparea de Liga I „U” Cluj; vineri, 3 august, tot de la ora 20.00, cu Vointa Sibiu si sambata, 4 august, cu Otelul Rosu.

Jucatorii in probe sunt: Andrei Gavrila (fundas dreapta sau mijlocas dreapta), George Toma (fundas central), Ionut Grozav (mijlocas central, fratele lui Gicu Grozav de la Petrolul Ploiesti) vin de la Unirea Alba Iulia, Alin Marcu (fundas central), Vlad Gheorghiu (mijlocas central defensiv) si Alexandru Paun (mijlocas dreapta) au evoluat ultima oara pentru Corvinul Hunedoara, Alin Campeanu (atacant) este de la CS Zlatna, iar Stefan Liutec (atacant) provine de la CFR Pascani.

Debutul campionatului ar fi trebuit sa fie in 18 august, dar acesta a fost amanat cu doua saptamani (1 septembrie), din cauza ca sunt multe echipe care au probleme financiare si nu mai doresc sa se inscrie sau altele care chiar s-au desfiintat.

Sursa: eMaramureș

31 Jul. 2012, 15:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă