FC Clinceni a transferat un mijlocaș brazilian. Apostu: „Nu stăteam foarte bine la numărul de jucători Under 19”

FC Clinceni a transferat un mijlocaș brazilian.** Apostu:

FC Academica Clinceni continuă în această perioadă de pregătire de iarnă să își întărească lotul cu tineri jucători. După juniorul Carlos Cherteș (16 ani, împrumut de la ASA Târgu Mureș) și fundașul Florin Ștefan (19 ani, ex Inter Olt Slatina), conducerea clubului ilfovean a realizat marți un nou transfer. De această dată, cu a treia clasată din Seria I a Ligii 2 a semnat un tânăr brazilian în vârstă de 19 ani, pe nume Gabriel Peruchi da Costa (foto).

Gabriel are 19 ani (născut în 1996), provine de la echipa Gremio Deportivo Prudente, evoluează mijlocaș ofensiv, fie în spatele vârfului, fie în benzi și deține și cetățenia portugheză, ceea ce-i conferă statutul de comunitar, anunță pagina oficială de Facebook a clubului ilfovean.

Tot marți, mijlocașul Vasile Olariu a acceptat să își prelungească contractul până în vara acestui an, cu prelungire automată în cazul promovării echipei în prima ligă.

„Pe Olariu l-am vrut în mod deosebit. Sunt convins că va continua să fie același jucător providențial pentru noi la mijlocul terenului. Gabriel s-a antrenat cu noi și anul trecut, el vine să le creeze concurență lui Benzar și Cristinel Matei. Nu stăteam foarte bine la numărul de jucători Under 19. Mai avem nevoie de întăriri, sperăm ca zilele următoare să anunțăm numele jucătorilor”, a spus Bogdan Apostu, managerul echipei FC Academica Clinceni.

Ilfovenii s-au despărțit în această iarnă de Gabriel Matei, Nicolae Mușat și Vlad Bujor, toți transferați în Liga 1, iar lui Eduard Nicola și Dragoș Huiban li s-a reziliat contractele.

Pe aceeași temă