FC Bihor și-a prezentat noile achiziții și echipamentul de joc pentru viitorul sezon! Vezi cei 4 nou veniți

24 Aug. 2012, 14:22 Bursa transferurilor
FC Bihor și-a prezentat noile achiziții și echipamentul de joc pentru viitorul sezon!** Vezi cei 4 nou veniți

În cadrul unei festivități care s-a desfășurat joi seara la Lotus Center, clubul de fotbal FC Bihor și-a prezentat noile achiziții ale acestei veri, care au completat lotul de jucători pentru sezonul competițional 2012-2013, dar și echipamentul de joc pe care orădenii îl vor folosi în următoarea ediție de campionat.

Patru achiziții

În prezența câtorva oficialități, precum viceprimarul Ovidiu Mureșan, antrenorul emerit Emerich Jenei, directorul clubului Crișul, Ionel Bungău, sau directorul LPS Bihorul, Dan Matei, a întregii echipe, în frunte cu staff-ul tehnic, dar și a reprezentanților mass-media, a suporterilor sau a unor foști jucători și antrenori ai clubului de fotbal fanion al județului, conducerea FC Bihor i-a prezentat pe cei patru care au completat lotul de jucători. Este vorba despre atacantul Adrian Voiculeț, Andrei Tânc, George Korudjiev și Ognijen Sinik.

Atacantul Adrian Voiculeț, 27 de ani, a revenit la FC Bihor după ce a mai activat la formația fanion a județului în perioada 2006-2007, când a disputat sub tricoul „roș-albastru” 23 de jocuri, marcând și 8 goluri. Adrian Voiculeț, născut la data de 10 iunie 1985, la Sibiu, și care măsoară 1,80 m, având 79 kg, a revenit la Oradea de la CS Mioveni, dar el a mai evoluat în cariera sa la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Unirea Alba Iulia, FC Argeș, UTA și FC Brașov. Voiculeț va purta la FC Bihor tricoul cu numărul 13.

Andrei Tânc, este fundaș central și la 26 de ani se reîntoarce, de asemenea, la FC Bihor, după ce a mai evoluat pentru formația orădeană în perioada 2009-2010. El s-a născut pe 3 octombrie 1985 și a venit la Oradea de la Voința Sibiu. Tânc va evolua la FC Bihor în noul sezon cu numărul 25.

George Asenou Korudjiev este bulgar, are 24 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. El s-a născut pe 2 martie 1988, are 1,72 m înălțime și 72 kg greutate, a venit la FC Bihor de la Kaliakra Kavarna, din prima ligă bulgară. Numărul cu care va evolua Korudjiev la FC Bihor în următorul sezon va fi 16.

În fine, Ognjen Sinik este sârb, are 25 de ani, evoluează pe postul de fundaș stânga și s-a născut în localitatea Gradiska, pe data de 27 octombrie 1986. El are 1,77 m și 76 kg și a venit la Oradea de la echipa sârbă Srem SM, dar a mai evoluat în cariera lui la: Sindelic Belgrad, Dinamo Pancevo, Mladost Apatin, precum și în Superliga din Albania, la FK Tirana.

GALERIE FOTO de la eveniment

Echipamente noi

După prezentarea jucătorilor transferați în această vară, a fost prezentat și echipamentul cu care FC Bihor va aborda noul sezon competițional. În fața celor prezenți Andrei Popescu a prezentat echipamentul pentru portari, fundașul Iulian Petrache echipamentul alb, cu inserții roșii, pe care echipa orădeană îl va folosi în jocurile din deplasare, iar căpitanul Sergiu Oltean, echipamentul principal, în culorile clubului, roșu și albastru, echipament pe care bihorenii îl vor folosi în special în jocurile de pe teren propriu.

De precizat faptul că suporterii pot achiziționa, de la sediul clubului FC Bihor, de pe strada Iosif Vulcan, nr. 11, tricouri cu noul echipament al orădenilor, personalizat, inscripționat cu numărul jucătorilor favoriți. Prețul unui tricou este de 175 de lei.

În încheiere, președintele FC Bihor Șerban Morcan a ținut să reamintească faptul că abonamentele pentru noul sezon la jocurile de pe teren propriu al FC Bihorului vor fi de 100 de lei, prețul unui bilet de intrare la joc va rămâne de 10 lei, iar femeile, pensionarii, copii sub 14 ani și, noutatea, liceenii, pe bază de carnet de elev, vor avea acces gratuit pe stadion.

Jucătorii nou-veniți, antrenorul Gheorghe Ghiț, președintele Șerban Morcan, s-au declarat încrezători în privința noului sezon fotbalistic pentru echipa de fotbal fanion a județului, lucru pe care l-au exprimat, de altfel și viceprimarul Ovidiu Mureșan și reputatul antrenor Emerich Jenei.

Sursa: Bihoreanul

24 Aug. 2012, 14:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă