Promisiuni de la Voiculeț: „Ne va ajuta până la finalul campionatului!”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 12:48 Seria 2
Promisiuni de la Voiculeț:** „Ne va ajuta până la finalul campionatului!

Golgheterul ediției de campionat 2010-2011 în seria de Vest a ligii secunde a jucat doar 13 minute pentru UTA de la revenirea în Arad. Adrian Voiculeț s-a accidentat la gamba piciorului stâng în săptămâna premergătoare deplasării de la Mioveni, iar de atunci nu s-a mai antrenat la capacitate maximă decât trei zile, după care a recidivat.

Săptămâna trecută, Adrian Falub și mai ales Adrian Marțian l-au „curentat” prin declarații pe atacantul de 28 de ani, considerându-l indolent și profitor. Între timp, tehnicianul „alb-roșiilor” ne-a dezvăluit că a avut o discuție constructivă cu „Bobo”. „Nu știu dacă s-a supărat după ce s-a mai spus despre el, știu doar că a fost nemulțumit de cum a fost tratat până acum. Am luat măsuri să i se administreze cel mai bun tratament, eu voi supraveghea acest lucru. Sper să înțeleagă că facem eforturi să fie pus în valoare și să ne ajute. Ca atare, avem promisiunea lui că ne va ajuta până la sfârșitul campionatului. Sper să înțeleagă ce am cerut de la el”, a precizat Falub, care, joi, îl va trimite pe utist la un nou examen ECO la gamba accidentată.

Acum trei sezoane, Voiculeț izbutea 19 goluri în tricoul „alb-roșu”, devenind unul dintre cei mai apreciați jucători printre fanii utiști. De fapt, aceștia din urmă l-au aplaudat călduros în momentul în care a intrat pe gazon în locul lui Silvășan în derby-ul cu Poli, însă de atunci nu au mai avut ocazia să-l urmărească la lucru.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Apr. 2013, 12:48 Seria 2
Pe aceeași temă