Țintele Metalului! Reșițenii vor patru jucători cu experiență de Liga I și un rapidist

Țintele Metalului!** Reșițenii vor patru jucători cu experiență de Liga I și un rapidist

Jucătorii Metalului Reșița își reiau pregătirea pe data de 8 ianuarie. „Rosso-nerii” l-au pierdut pe Marius Tomozei imediat după încheierea sezonului, dar promit o campanie amplă de transferuri pentru a trage la promovarea pe prima scenă. Președintele Cătălin Rufă vrea să aducă jucători valoroși cu origini în zona Banatului. Cristian Zimmermann, Daniel Vădrariu, dar și Dănuț Enescu, sunt aproape de o înțelegere cu Reșița. Marea surpriză ar putea fi însă înregimentarea fundașului Andrei Tânc de la Rapid București. Totodată se mai discută și cu Daniel Oprița.

Președintele Cătălin Rufă anunță întăriri pentru îndeplinirea unui obiectiv îndrăzneț. „Tomozei la ASA e singura certitudine la plecări. Vor pleca și vor mai veni jucători. Sunt destui. Optăm în mod normal pentru reșițeni. Suntem în discuții pentru Vădrariu, pentru un împrumut de la Astra, Andrei Tânc, dacă nu mai rămâne la Rapid, Zimmermann… Noi vrem să încercăm să promovăm”, a declarat Rufă pentru Sport9.ro.

Președintele cărășenilor a adăugat că mijlocașul Dănuț Enescu (26 ani) este ca și semnat, fostul jucător al Petrolului și al Oțelului va sosi liber de contract în Valea Domanului. Un alt ex-prahovean, Daniel Oprița se află de asemenea în discuții. „Are cereri mari, suntem încă în discuții”, a precizat conducătorul lui Metalul. Cristian Zimmermann (30 ani) ar putea sosi la bănățeni după ce a evoluat ultima dată la amatori în Germania, SSV Reutlingen (landul Baden-Wurttemberg).

Tânc, tanc în apărare

Un nume important aflat în vizor, e cel al fundașul central Andrei Tânc (28 ani, foto stânga), om de bază la Rapid în turul campionatului. Acesta ar putea reveni la Reșița, unde a crescut. După ce a evoluat cu FCMR în Liga a II-a, Tânc a mai trecut pe la Arieșul, UTA și FC Bihor. În toamnă a fost om de bază pentru liderul seriei I a B-ului. El a fost înregimentat de giuleșteni în vară și mai are contract până la finele sezonului cu aceștia, dar după cum se știe feroviarii au grave probleme financiare.

Metalul Reșița ocupă locul 6 în B2, cu 20 de puncte, și trebuie să intre în play-off (locurile 1-6) pentru a spera la promovare. Cărășenii s-ar mai putea despărți în această iarnă doar de Marius Staicu, jucător dorit de ACS Poli.

Sursa: Sport9.ro

Pe aceeași temă