FC Argeș vrea un fost stelist! „Ne va fi de folos în retur”

23 Jan. 2012, 14:52 Bursa transferurilor
FC Argeș vrea un fost stelist!**

Conducerea echipei FC Argeș va încerca să finalizeze câteva transferuri în perioada următoare. Primul fotbalist sosit la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu este mijlocașul de bandă, Ionuț Nicolae care și-a făcut junioratul la Steaua București, cel care l-a impresionat pe tehnicianul alb-violeților.

Acesta are câteva cuvinte de laudă la adresa noului său jucător. „Este un fotbalist de care consider că aveam nevoie. Este un fotbalist ce are o viteză foarte bună, lucru extrem de important la un jucător de bandă și partea cea mai bună pentru noi este legată de faptul că poate juca și pe partea dreapta și pe partea stângă. Cred că ne va fi de folos în returul de campionat”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Pun preț pe jucătorii din propria curte

Piteștenii continuă să meargă pe mâna jucătorilor crescuți în propria curte și în cantonamentul ce va începe astăzi, tehnicianul Viorel Dumitrescu va avea sub comanda sa și trei jucători de la grupa de juniori 1996, antrenată de Viorel Moiceanu. Ne referim aici la jucătorii Constantin Piscanu, acesta fiind fundaș central, Mihai Stancu, acesta putând să evolueze atât pe postul de mijlocaș central defensiv, dar și fundaș central, dar și pe Alin Burchel, cel care este atacant.

Sursa: Ziarul Top

23 Jan. 2012, 14:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă