„FC Argeș vrea fotbaliștii gratis și să ne dea apoi 50% din transfer!”

01 Feb. 2012, 15:29 Bursa transferurilor

Scandalul iscat în jurul fotbaliștilor împrumutați de Girom Albota la FC Argeș este departe de a se fi încheiat. Ieri, finanțatorul clubului, Gheor­ghe Oprican, a confirmat spusele primarului Ion Dumitru despre ceea ce pățesc Wallace și Ionescu.

„După Sărbători, am avut o primă discuție cu FC Argeș. M-au luat așa ușor, dar când am văzut ce mi-au propus, am rămas blo­cat: vo­iau să le dăm lor jucătorii gratis și să ne dea ei 50% din­tr-un viitor transfer, iar ei să semneze pe 5 ani cu ei. Apoi au în­­ce­put să-i t­erorizeze, să ne convingă jucătorii, că, da­că nu, nu-i mai ba­gă în echipă. Apoi, le-a zis și antrenorul că, da­că nu-și re­zol­vă problema, nu-i mai bagă, pentru că nu pot ei să crească jucătorii altora. Ba chiar le-au propus o mărire de salariu la vreo 30 de milioane, din vară, și vreo 50 de milioane la semnătură… Iar ieri, Gica Do­brin a trecut cu Barbu pe la mine, la București. Ulti­ma oară am lămurit pro­blema din start, că nu sunt de acord și să-mi dea ju­că­torii înapoi. Acum aș­tep­tăm să vedem ce va fi. Noi îi așteptăm înapoi, să-i bă­găm să joace”, ne-a spus Gheorghe Oprican.

Ducele de Albota a completat și el: „Ați vă­­zut că nu mint și nu spun tâmpenii! Îi o­bli­gă să semneze prin înfometare. Nu le mai dau să mănânce după antrena­men­te. Eu am vrut să-l ajut și am in­trat pe mâna geambașului”.

Articol scris de Silviu Mihai

01 Feb. 2012, 15:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă