FC Argeș testează doi fundași

FC Argeș testează doi fundași

Fotbaliștii de la FC Argeș continuă pregătirea pe plan local. Elevii lui Iulian Crivac au pro­gra­mate cîte două antrenamente pe zi la terenul sintetic de la stadionul Nicolae Dobrin și la sa­la de forță. Tehnicianul piteștean încearcă să acopere posturile deficitare ale echipei și tes­tează în fiecare zi jucători noi.

După aducerea fundașului Mi­hai Moise de la Girom Albota, principalul alb-violeților vrea să în­tărească și celelalte posturi din defensivă: „În aceste zile aștep­tăm la echipă un fundaș central și unul lateral. Ambii sînt jucători care au evoluat la echipe de di­vizia B și sper să confirme aș­teptările. Pînă nu va fi ceva clar, nu pot să dau nici un nume, în­trucît,  dacă nu ne înțelegem cu ei, vorbim degeaba. Pînă acum, singura certitudine este Moise, de la Albota, care a și semnat cu noi. Să vedem întîi cine vine și dacă va corespunde cerințelor noastre și după aceea îmi pot formula o părere despre jucătorii respectivi. Această perioadă es­te una de căutări pentru noi, de­oarece vrem să acoperim toate posturile deficitare. Concurența es­te benefică pentru toată lu­mea. Cine rezistă rămîne, iar ci­ne nu, pleacă. Vreau ca în retur să mă bazez maximum pe un lot de 18-20 jucători, care trebuie să fie de valori apropiate”.

De duminică intră în cantonament

Piteștenii se vor mai pregăti pî­nă sîmbătă pe stadionul Nico­lae Dobrin, urmînd ca de dumi­nică să intre în cantonament. Ju­cătorii nu vor pleca la munte și se vor antrena pe plan local. Fot­ba­liștii vor sta în cantonament la Baza Vulturilor timp de nouă zi­le, iar antrenorul Iulian Crivac va pune accent pe pregătirea fizi­că. Tehnicianul argeșean a pro­gra­mat pentru elevii săi alergări în pădurea Trivale, antre­namen­te la sala de forță și ședințe de re­cuperare la bazin. Antrenorul piteștean spune că această pe­rioadă este una de acumulări fi­zice, care trebuie să-i țină tot  re­turul.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă