FC Argeș se laudă că a dat „o adevărată lovitură de imagine”: „A atras atenția FCSB și FC Voluntari, dar a preferat Piteștiul”. Noua achiziție a echipei lui Nicolae Dică

Marius ANGHEL 05 Jul. 2019, 17:35 Bursa transferurilor

FC Argeș a perfectat astăzi un nou transfer și se laudă că a dat o adevărată lovitură de imagine! Piteștenii sunt în al nouălea cer fiindcă au semnat cu un portar de 16 ani care ultima dată a jucat în Liga 3, la Flacăra Horezu. Robert Popa și-a pus semnătura pe un contract valabil pe trei sezoane și e anunțat de alb-violeți ca fiind un „jucător de mare viitor”.

„FC Argeș a dat astăzi o adevărată lovitură de imagine și a transferat un jucător de mare viitor. Conducerea clubului din Trivale a ajuns la o înțelegere pentru următoarele 3 sezoane cu portarul Robert Popa, titularul României Under 16. Născut în 2003, Popa este un gooalkeeper cu talie, măsurând 190 cm la vârsta de 15 ani. Are în palmares de 5 partide la Naționala U15 a României și încă 5 la Naționala Under 16.

În sezonul trecut, puștiul a apărat poarta formației Flacăra Horezu, formație care s-a luptat pentru promovarea în Liga a II-a până în ultimele etape, fiind titular incontestabil. Robert Popa a fost format la CSM Râmnicu Vâlcea de antrenorul Gicu Deaconescu și a debutat la vârsta de 12 ani la Juniorii Republicani Under 17 ai formației din Zăvoi, deși era mai mic de vârstă cu 4 ani. Popa a atras și atenția cluburilor importante din România, FCSB și FC Voluntari fiind interesate de serviciile sale. Tânărul gooal-keper a preferat Piteștiul, fiind foarte aproape de casă, dar și datorită încrederii care i-a fost acordată de oficialii clubului nostru. La cele două cluburi de Liga I, Robert nu avea garanția că va apăra din cauza vârstei fragede, preferând să vină sub comanda lui Nicolae Dică care acordă o mare încredere tinerilor de mare perspectivă. Popa este al nouălea fotbalist care în această vară ajunge sub comanda managerului Nicolae Dică.

Clubul nostru îi transmite pe această cale lui Răzvan Robert Popa, tradiționalul „Bine ai venit!” și îi dorește evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre”, sună prezentarea făcută de FC Argeș lui Robert Popa.

Rămâne însă de văzut cât va apăra Robert Popa în fața lui Octavian Popescu sau Sebastian Agachi și ce portar de mare viitor o să fie el.

Până acum, FC Argeș a mai semnat cu portarul Sebastian Iulian Agachi (împrumutat de la Viitorul, ex FC Pucioasa), fundașii Robert Dănescu, Denis Brînzan (ambii de la Pandurii), Nicolae Mușat și Vlad Motroc (ambii de la Daco-Getica), mijlocașii Angelo Cocian (Unirea Tășnad) și Răzvan Matiș (împrumutat de la Viitorul) și atacantul Andrei Blejdea (Pandurii).

Din lotul vechi, 12 jucători și-au prelungit contractul cu FC Argeș: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa și Alin Buleică.

Marius ANGHEL 05 Jul. 2019, 17:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă