FC Argeș s-a înțeles cu sârbul Petrovic: „Sunt sigur că ne va ajuta mult în retur”

FC Argeș s-a înțeles cu sârbul Petrovic:**

Fotbaliștii de la FC Ar­geș continuă pregă­tirea pe plan local. Jucătorii an­trenați de Iulian Cri­vac se află în cantona­ment de aproape o săp­tămână, la Baza Vultu­ri­lor din Tri­vale. Echipa are pro­gramate câte do­uă an­trenamente în fie­care zi, unul fizic, iar ce­lălalt tehnico-tactic.

Principalul argeșenilor în­cear­­că să întărească lotul în a­ceastă perioadă pentru a avea la startul returului concurență pe toate posturile. Piteștenii s-au în­țeles verbal cu sârbul Lazar Pe­trovic, de la FC Zemun, echi­pă ce activează în Liga a II-a sârbă. Jucătorul are 19 ani, este fundaș stânga de meserie și a ajuns la Pitești prin intermediul fostului fotbalist de la FC Argeș, Zoran Milosevic.

„Ne-am înțeles cu el. Ce ne-a cerut el aia i-am dat. A fost mulțumit de ce i-am oferit și îl așteptăm în aceste zile să se alăture lotului. Este un ju­că­tor bun de care aveam mare ne­voie. L-a văzut și Iulică în ami­calul de săptămâna trecută, cu Bradu, și a fost mulțumit de ran­damentul lui. Sunt sigur că ne va ajuta mult în returul campiona­tului”, a declarat Cătă­lin Barbu, ad­ministratorul delegat al clubu­lui din Trivale.

Șapte juniori în cantonament

În cantonamentul de la Baza Vulturilor, în pregătire cu lotul de seniori, se află și 7 juniori de la grupa 1996 pregă­tită de antrenorul Viorel Moiceanu.  În afară de portarul Ștefan Popa, Mi­hai Stancu și Cos­min Piscanu, care au intrat în pre­gă­tire centralizată în aceeași zi cu se­ni­o­rii, pe parcurs au mai venit fundașul central Alexandru Panțoiu, mijlocașul stânga Andrei Marin, fundașul dreapta Andrei Drăgan și mij­lo­cașul central Roberto Taudor. Cei 7 se vor antrena cu echipa ma­re, în această perioadă de pregătire, iar antrenorul Iulian Cri­­vac va decide pe cine va opri în lotul cu care va aborda returul cam­pionatului.
 
Astăzi, meci cu Bradu

Jucătorii alb-violeți vor disputa astăzi, de la ora 16.30, un meci de verificare cu Atletic Bradu. Confruntarea cu echipa de Liga a IV-a se va desfășura pe terenul sintetic de la Bradu și este o reeditare a jocului de săptămâna trecută, întrerupt în minutul 50, pentru că instalația de iluminat de la teren s-a stricat. Argeșenii încearcă să găsească un adversar pentru data de 22 februarie, dată liberă în programul echipei.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă