FC Argeș îi vrea pe sârbi

FC Argeș îi vrea pe sârbi

Fotbaliștii de la FC Argeș au in­trat duminică seara în canto­na­ment, la Baza Vulturilor, și con­ti­nuă pregă­tirea pe plan local. An­tre­norul Iulian Crivac a progra­mat pentru elevii săi cîte două an­tre­namente, unul fizic, iar unul tehnico-tactic. Piteștenii vor sta în canto­nament pînă săptămîna viitoare, cînd conducerea le va da cîteva zile libere jucătorilor înainte de a începe seria meciu­ri­lor de veri­fi­care cu adversari mai puternici.

Staff-ul tehnic al alb-violeților în­cearcă să întărească lotul pe pos­turile deficitare. Iulian Crivac aș­teaptă ca în zilele următoare să sosească la Pitești și cei trei jucători sîrbi pe care i-a testat în amicalul de săp­tă­mî­na trecută de la Bradu, întrerupt în minutul 50 din cauza instalației de nocturnă, care a ce­dat. Este vorba de fundașul stîn­ga Lazar Petrovic, 21 de ani, de la echipa de ligă secungă sîr­bă FC Zemun, Milan Pa­sici, 19 ani, mijlocaș, de la o e­chi­pă de liga a III-a din Serbia, și de George Tîrnamorkovic, 19 ani, fun­daș central, de la o echipă de liga secundă din țara vecină. Tehni­ci­a­nul argeșenilor spune că va cău­ta, însă, și alți jucători care să se în­ca­dreze în cerințele sale, dar este des­tul de greu să găsească fot­ba­liști buni, liberi de contract și care să nu aibă mari pretenții financiare.

Cîte două antrenamente pe zi

În cele cîteva zile de pregătire pe care le-a făcut la Baza Vulturilor, principalul argeșenilor îi pune pe elevii săi la grele încercări. Di­mi­nea­ța este programat antrena­men­­tul fizic, iar după-amiază, cel teh­ni­co-tactic. Crivac i-a pus pe jucători să facă alergări prin pădu­rea Tri­vale, dar și în Ștrand, la sa­la de forță. Antrenamentul cu min­gea se desfășoară pe terenul sin­tetic de la stadion, unde Crivac exersează diverse scheme tehnico-tactice.

Revanșa, cu Bradu

Alb-violeții au programat la sfîrși­tul săptămînii încă un amical cu e­chi­pa de liga a IV-a, Atletic Bra­du. Con­fruntarea va avea loc vi­neri, de la ora 16, pe terenul sin­te­tic de la Bradu. Meciul este prac­tic o re­e­ditare a partidei de săptămîna tre­cută, care s-a terminat în minu­tul 50, la scorul de 0-0, întrucît instalația de nocturnă s-a oprit, iar jucătorii au rămas în beznă.

 

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă