Farul a renunțat la Copil! „Era accidentat, nu suntem clinică medicală”

04 Feb. 2012, 13:17 Bursa transferurilor
Farul a renunțat la Copil!**

Au venit, au impresionat și au plecat! Urmând exemplul atacantului senegalez Ousmane Gueye, mijlocașul Dumitru Copil a ales să-și caute gloria de altă dată în curtea unei alte echipe.

Recunoscut pentru talentul său din vremea când evolua în Scoția, pentru Hearts, Dumitru Copil nu a rezistat la FC Farul decât două săptămâni. Vestea că șefii Farului au renunțat la a-i mai înregimenta pe doi dintre fotbaliștii care au arătat câte ceva în jocurile amicale din această pauză competițională i-a cam iritat pe fanii alb-albaștrilor.

Președintele executiv al Farului, Marcel Lică, a încercat să explice care au fost motivele ce au stat la baza despărțirii de cei doi jucători. „În cazul lui Dumitru Copil, nu sunt foarte multe lucruri de spus. Jucătorul a venit liber de contract, dar era accidentat. Farul nu este clinică medicală, ca să aducem fotbaliști de care să nu ne putem folosi. Referitor la problema legată de Ousmane Gueye, lucrurile stau altfel. Nu s-a pus problema că nu ne permiteam să-i satisfacem pretențiile financiare, doar că Oțelul i-a făcut o ofertă mult mai bună, plus că este vorba de o echipă de Liga I. Totodată, țin să adaug că o piedică în parafarea acestui transfer au reprezentat-o impresarii lui, care au căutat în permanență să scoată mai mult”, a declarat Marcel Lică.

Președintele a vorbit și despre situația noului jucător al Farului, Alexandru Andronic, și a precizat că la echipă va mai ajunge un mijlocaș, în zilele următoare. „Este adevărat faptul că Viorel Tănase își dorește un lot cât mai numeros și valoros și noi încercăm să facem tot ce ne stă în putere pentru asta. Până luni dimineață, când e programată plecarea în Turcia, la echipă va mai ajunge un mijlocaș. În ceea ce-l privește pe Alexandru Andronic, vă pot spune că este fotbalistul nostru. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate și sunt convins că ne va ajuta”, a declarat Marcel Lică.

Sursa: ccugetliber.ro

04 Feb. 2012, 13:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă