EXCLUSIV: Triplă lovitură dată de mureșeni: Punosevac, Cucu și Stere!

EXCLUSIV: Triplă lovitură dată de mureșeni:** Punosevac, Cucu și Stere!

Echipa antrenată de Daniel Isăilă pare să nu se mai oprească din transferat. După ce i-a adus pe rând pe Florin Istrate și Rareș Vârtic și l-a recuperat pe Dragoș Balauru de la U Cluj, gruparea mureșeană a bifat azi o triplă lovitură pe piața transferurilor, luând doi jucători de la Oțelul, Punosevac și Cucu, dar și unul de la rivala la promovare Corona, experimentatul Stere.

Transferul ultimului de pe listă, a fost anunțat de Liga2.ro încă de la începutul acestei săptămâni, Mihai Stere, veteranul mijlocaș care tocmai a împlinit 37 de ani, revenind la Tg. Mureș după o despărțire de doi ani. Chiar dacă oficialii clubului din Brașov au susținut că jucătorul și-ar fi prelungit contractul pentru încă un an, iată că lucrurile nu au stat chiar așa, el alegând în cele din urmă varianta Târgu Mureș.

Cât despre celelalte două achiziții, este vorba de un împrumut până în vară al jucătorilor Branislav PunoÅ¡evac și Sorin Cucu de la Oțelul Galați. PunoÅ¡evac (25 de ani și jumătate) a jucat în prima parte a sezonului în 11 meciuri, marcând un singur gol în cele 287 minute cât a fost folosit. În schimb, Sorin Cucu (22 de ani și jumătate) a fost integralist pe flancul stâng al oțelarilor din a doua parte a lui septembrie până aproape de jumătatea lui noiembrie, adunând 7 meciuri fără gol marcat.

 

Articol scris de Marian DIMA
 

Pe aceeași temă