EXCLUSIV: Rapid vrea atacant din prima ligă olandeză

Autor: Mihai Andries Publicat: 07 Jan. 2014, 10:11 Actualizat: 07 Jan. 2014, 11:24 Bursa transferurilor
EXCLUSIV: Rapid vrea atacant  din prima ligă olandeză

Deși se află în liga a doua și întâmpină mari probleme financiare, giuleștenii își permit să aducă un atacant din prima ligă olandeză. Ținta rapidiștilor este Cătălin Țîră (19 ani), actualmente la ADO Den Haag, formație aflată pe locul 16 în Eredivisie. Tânărul atacant român a fost transferat în vară, liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Lazio Roma.

În România, Țîră junior a evoluat la Dinamo, până la 15 ani, apoi a ajuns în Italia, la juniorii lui Lazio. În țara noastră, Țîră este cunoscut mai mult pentru relația pe care o are cu Anda Adam.

Jucătorul este impresariat de Florin Manea, procuratorul care încearcă să-l direcționeze în Giulești. Tatăl lui Cătălin este Fănel Țîră, fotbalist care a evoluat pentru Rapid în perioada  1984 – 1988 și 1990 -1995.

Lăsat acasă pentru indisciplină

Tânărul atacant român a început noul an cu stângul, vârful fiind sancționat de antrenorul Maurice Steijn. Acesta a întârziat la reluarea pregătirilor grupării olandeze ADO Den Haag și nu a fost inclus în lotul pentru stagiul de pregătire de la Malaga.

În aceste condiții, internaționalul român de juniori se va pregăti în Olanda sub supravegherea unui preparator fizic. Rapid poate profita de acest incident și încearcă să-l convingă mai ușor pe Cătălin Țîră pentru o trecere în Giulești.

„Cătălin a întârziat și a fost lăsat acasă. Încă nu ne-am decis dacă va continua în Olanda sau va merge la altă echipă”, a spus Florin Manea.

100.000 de euro este cota lui Cătălin Tîră pe site-ul www.transfermarkt.de

28 de minute a jucat Cătălin Țîră pentru prima ADO Den Haag

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Telegraaf

Autor: Mihai Andries Publicat: 07 Jan. 2014, 10:11 Actualizat: 07 Jan. 2014, 11:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă