EXCLUSIV | Rapid și-a luat atacant! A semnat pe 2 ani

EXCLUSIV | Rapid și-a luat atacant!** A semnat pe 2 ani

Rapid are ca obiectiv clar promovarea în Liga 1 în noul sezon al Ligii 2. Alb-vișiniii pregătesc cu grijă campania de achiziții, iar ProSport a aflat că Matias Exequiel Roskopf a semnat, deja, un contract pe două sezoane cu alb-vișiniii! Fotbalistul urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de miercuri.

„Matias Exequiel Roskopf a semnat, deja, cu Rapid. Mâine (n.r. miercuri) îl vom prezenta oficial. Mai avem și alți fotbaliști pe listă! Mâine, spre exemplu, plec la Paris ca să văd alți fotbaliști”, a confirmat Florin Manea pentru ProSport.

Atacantul a mai evoluat până acum la echipa secundă a celor de la Boca Juniors și la CA Torque (Uruguay), unde a fost împrumutat anul trecut.

Matias Exequiel Roskopf (21 de ani) a semnat cu FC Hermannstadt în urmă cu două luni, după ce purtase negocieri cu FC Botoșani, dar nu a mai apucat să debuteze pentru trupa condusă în prezent de președintele Iuliu Mureșan. Antrenorul Vasile Miriuță a dezvăluit pentru ProSport, luna trecută, că atacantul sud-american nu a mai fost folosit pentru că… actele nu i-au mai sosit din Argentina!

CITEȘTE ȘI CAZUL BIZAR DIN LIGA 1 BETANO cu Matias Roskopf protagonist

CITEȘTE ȘI CE SPUNEA VASILE MIRIUȚĂ‚ DESPRE NOUL ATACANT AL ECHIPEI RAPID

Articol scris de Răzvan SCARLAT

Pe aceeași temă