EXCLUSIV: Pape Ndaw, direcționat spre Berceni!

EXCLUSIV:** Pape Ndaw, direcționat spre Berceni!

Bunele relații dintre Dinamo și ACS Berceni au adus în ultimii ani mai mulți tineri jucători de la gruparea din Ștefan cel Mare în curtea ilfovenilor. Vara trecută au făcut acest pas juniori precum Alexandru Vasile, Robert Gheorghe și Viorel Ștefan, dar și foști jucători trecuți pe la Dinamo, cum ar fi Aldea, Voican, Cîrstea și Pădurețu. Cel mai nou nume pe cale să facă pasul dinspre Ștefan cel Mare spre comuna din sudul Bucureștiului este senegalezul Pape Ndaw, care a împlinit 20 de ani în octombrie anul trecut.

Ndaw, doar patru meciuri în Liga 1

Cele două cluburi au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutarea sa la Berceni, până la vară. Tot ce mai rămâne este ca jucătorul să accepte să joace sub bagheta fostei glorii dinamoviste Marin Dragnea. Lunganul de 1,97 metri a primit o șansă la Dinamo, la începutul sezonului de Liga 1, când a fost folosit în patru partide. După două meciuri ca titular, în care nu a reușit să se lipească de gol, africanul a mai intrat de două ori de pe bancă și apoi a pierdut contactul cu echipa mare.

Două goluri la satelit și o accidentare

Debutul de sezon al Ligii a III-a l-a găsit la DInamo II, acolo unde a marcat la primul său meci, într-o victorie a satelitului cu 4-3 în fața celor de la Vișina Nouă. O accidentare l-a scos temporar pe tușă, revenind la satelit tot cu gol, în deplasarea de la Podari. Ultimul meci oficial al lui Pape Ndaw a fost tot pentru Dinamo II, contra celor de la Chiajna II, scor 2-0, dar de data aceasta fără ca senegalezul să marcheze.

4 meciuri a jucat Ndaw pentru Dinamo în Liga 1, fără a marca

2 goluri a marcat senegalezul în cele trei meciuri jucate la satelit

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Cătălin MUREȘANU

 

Pe aceeași temă