EXCLUSIV: Ghionea, secund și jucător la Metaloglobus!

EXCLUSIV: Ghionea,** secund și jucător la Metaloglobus!

Ziua de azi a adus o surpriză mare în tabăra grupării bucureștene de Liga a III-a Metaloglobus, antrenată din martie anul trecut de Leo Strizu. Astfel, jucătorii au aflat că noul secund al ocupantei locului 7 din seria a III-a este nimeni altul decât Sorin Ghionea!

Experimentatul fundaș care va împlini 35 de ani pe 11 mai era liber de contract după despărțirea de FC Viitorul din urmă cu două luni. El și-a încheiat colaborarea cu gruparea de Liga I după doar cinci meciuri jucate sub culorile acesteia.

La prima experiență în Liga a III-a

Ghionea va avea dublu rol la echipă, urmând a-și continua și activitatea ca jucător. După 286 de meciuri în Liga 1, apărătorul care a evoluat timp de 7 ani sub culorile Stelei se află la prima experiență în Liga a III-a din cariera lui. Momentul de vârf al carierei sale va rămâne în mod cert acea dublă cu Middlesbrough din semifinala Cupei UEFA în sezonul 2005-2006.

8 cluburi a bifat Ghionea până acum în cariera sa: Dunărea Galați, Oțelul, Steaua, FC Rostov, FC Timișoara, FCM Târgu Mureș, Concordia și FC Viitorul

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FC Viitorul

Pe aceeași temă