EXCLUSIV: Emil Ursu lasă Buftea pentru U Cluj

14 Mar. 2012, 15:02 Bursa transferurilor
EXCLUSIV: Emil Ursu lasă Buftea** pentru U Cluj

UPDATE: Emil Ursu va părăsi echipa ilfoveană după prima rundă din retur, urmând a se prezenta la Cluj de luni. Acesta a dat o primă declarație în exclusivitate pentru Liga2.ro/ProSport

„M-a suprins deși îl cunosc de mulți ani pe domnul Walter. E cea mai mare provocare pentru mine. Am promovat cu Astra în Liga I, apoi am fost secundul lui Napoli și apoi am antrenat la Giurgiu. Acum sunt la Buftea, dar n-am semnat nimic. De luni mă prezint la Cluj. Pe Niculescu îl cunosc foarte bine și sper să facem o echipă bună. Dacă câștigăm toate meciurile de acasă putem prinde un loc de Europa League”, a comentat Ursu.


Plecarea lui Ionuț Badea de la Universitatea Cluj a lăsat un gol pe banca tehnică a clujenilor, astfel că aceștia au trebuit să se regrupeze repede ținând cont că sâmbătă se vor deplasa la Ploiești pentru meciul cu Petrolul. Sursele ProSport dau ca sigură promovarea lui Claudiu Niculescu pe postul de principal, dar cum el nu are licență s-a căutat o soluție de compromis. Și ea a fost găsită tot în „familia” Dinamo, în persoana lui Emil Ursu care va ocupa postul de manager. Acesta va fi pe hârtie antrenorul principal al clujenilor, având licența Pro necesară pentru a antrena în primul eșalon.

Buftea lăsată fără antrenor

Alegerea lui Ursu pentru banca tehnică a clujenilor le dă peste cap socotelile celor de la CS Buftea, acolo unde acesta este principal în acest moment. Ilfovenii debutează vineri în retur cu un meci împotriva Alexandriei, care va avea loc pe arena FRF de la Buftea. În aceste momente, conducerea clubului ilfovean se afla în ședință, președintele Sorin Dumitrescu declarând pentru Liga2.ro în exclusivitate „ne-a luat prin surprindere vestea, mai ales că vineri începem returul. Momentan suntem într-o ședință pe această temă pentru a discuta ce este de făcut mai departe”

Mai trebuie spus că în această iarnă echipa din Buftea s-a întărit serios pe filiera Dinamo, transfer\ndu-i pe Dragomir și Bogdan Aldea, ambii cu trecut dinamovist și aducându-i sub formă de împrumut pe Pahomi, Albert, Irinel Găman și Viorel Ștefan, toți de la Dinamo II


Articol de Mihai ANDRIEȘ

14 Mar. 2012, 15:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă