EXCLUSIV | Chitoșcă vrea cu orice preț la Steaua: „Dacă nu se face transferul îmi iau geanta și plec acasă definitiv!”. Vezi golurile superbe marcate de mijlocaș în acest sezon

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2015, 16:10 Actualizat: 27 Oct. 2015, 16:16 Bursa transferurilor
  • Sebastian Chitoșcă a comentat pentru ProSport posibilitatea transferului la Steaua și a făcut o recomandare fermă către șefii Ceahlăului: e lăsat să plece sau pleacă acasă definitiv!


ProSport a anunțat în această dimineață transferul „la pachet” pe care campioana României îl pregătește pentru perioada de iarnă. Steaua a făcut o ofertă de circa 100.000 de euro Ceahlăului pentru trei jucători: Cătălin Ștefănescu, Doru Popadiuc și Sebastian Chitoșcă. Din informațiile culese de reporterii noștri, actele de transfer sunt aproape semnate, singura problemă rămasă fiind cea legată de procentul care va rămâne Ceahlăului din transferurile ulterioare ale celor trei.

Sebastian Chitoșcă, cel mai bun marcator al nemțenilor în acest start de sezon, a acceptat să discute cu ProSport pe subiectul transferului la Steaua, un transfer pe care fotbalistul de 23 de ani îl vede ca pe o salvare.

Sebastian, știm deja că cele două cluburi sunt aproape să se înțeleagă. Voi ați primit ofertele?
Eu nu am fost contactat de cineva de la Steaua până acum, dar am vorbit cu agentul meu și mi-a spus că există interesul Stelei. Mi-a mai spus că în mare parte cluburile s-au înțeles, urmează să se finalizeze negocierile.

Ce înseamnă pentru tine în momentul ăsta un transfer la Steaua?
Ce înseamnă pentru mine? Dacă n-o să fie o să îmi iau geanta și o să merg acasă definitiv. Plec de la Ceahlăul, clar. Indiferent de echipa care m-ar cumpăra, iar la Steaua ar fi excepțional, trebuie să plec de aici pentru că nu mai sunt condiții aici. Nu mă refer doar la bani, nu mă refer la faptul că nu mi-am mai luat salariul de opt luni, ci la faptul că aici nu mai merge nimic normal, așa cum ar trebui să meargă.


Sebastian Chitoșcă (galben-negru) este evaluat la 450.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, al treilea cel mai valoros jucător din lotul Ceahlăului după Ștefănescu și Popadiuc. Foto: ProSport


 

Trei goluri de excepție marcate de Sebastian Chitoșcă pentru Ceahlăul în acest sezon

Mijlocașul Ceahlăului este unul dintre cei mai buni fotbaliști rămași la Piatra Neamț într-o perioadă în care clubul este din ce în ce mai aproape de desființare. Preluat și mai apoi lăsat în paragină de Angelo Massone, Ceahlăul este acum pe locul 13, ultimul din prima serie a ligii secunde. Chiar și în aceste condiții, Sebastian Chitoșcă a reușit să fie protagonistul unor faze memorabile, jucătorul de 23 de ani marcând trei goluri superbe pentru echipa sa.

Gol Sebastian Chitoșcă în meciul Ceahlăul – Farul 2-0, etapa 1

Gol Sebastian Chitoșcă în meciul Rapid CFR Suceava – Ceahlăul 3-1, Cupa României

Gol Sebastian Chitoșcă în meciul Ceahlăul – SC Bacău 2-3, etapa 10

Articol scris de Cristian SCUTARIU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2015, 16:10 Actualizat: 27 Oct. 2015, 16:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă