Energeticianul transferă un jucător de bază de la SR Brașov. „Am făcut o alegere bună. Pentru mine este un pas înainte în carieră”

Energeticianul transferă un jucător de bază de la SR Brașov.**

Fundașul stânga Adrian Voicu (20 de ani) și-a reziliat contractul cu ACS SR Brașov și va semna cu Energeticianul, echipă de Liga a 2-a finanțată de Nicolae Sarcină. Noua achiziție a formației de la Petroșani a fost jucător de bază la Brașov în turul campionatului Ligii 3.

Fotbalistul brașovean spune că și-a dorit foarte mult să joace la o echipă de eșalon superior, astfel că a acceptat oferta celor de la Energeticianul. „Am obținut acordul de transfer. M-am despărțit de ACS SR Brașov pe cale amiabilă. Eu am dorit foarte mult să joc la o echipă dintr-un eșalon superior și cred că am făcut o alegere bună. Pentru mine este un pas înainte în carieră și sper să confirm așteptările celor de la Energeticianul”, a spus Voicu pentru Monitorul Expres.

Adrian Voicu a fost căutat, încă de la începutul acestui an, de Emil Dică, directorul sportiv al Energeticianului.

Din echipa Brașovului care a terminat turul campionatului pe locul 4 în Seria 3 au mai rămas doar nouă jucători: Aby Popa, Maxim, Dumbravă, Horia Popa, Stîngă, Toader, Carlo Danciu, Dragomir și Nicolau.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă