Elevii lui Bondrea au trecut controlul medical

12 Jan. 2012, 22:36 Bursa transferurilor

Gaz Metan Severin a efectuat astăzi vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. 22 de jucători s-au prezentat la control, iar principalii absenți au fost titularii din tur, Milan Mitic și Bozidar Cosic. Cei doi sârbi au fost învoiți de conducere pentru a putea participa vineri seara la revelionul pe rit vechi.

Și nigerianul Paul Abba a lipsit, din cauza conflictelor interne din Nigeria, care au dus la închiderea aeroporturilor. În Bănie s-au prezentat nou-sosiții Alex Dandea (CSM Rm. Vâlcea), Dan Ignat (Olt), Alex Zaharia (Juventus București) și Alex Marin (Juventus București). Dacă jucătorii menționați au semnat deja contractele, Gaz Metan Severin poartă în continuare negocieri cu craioveanul Andrei Berceanu (Gloria Buzău), fundaș care a mai evoluat la malul Dunării în turul sezonului 2009-2010, pentru FC Drobeta. Portarul doljean Dragoș Popescu (FC Hunedoara) este și el foarte aproape de un transfer la actuala echipă a Severinului.

De altfel, ambii au efectuat vizita medicală cu Gaz Metan. De la controlul medical a mai lipsit noua achiziție Liviu Oșca (Inter Clinceni – foto). Jucătorul transferat din Liga a III-a pentru a dubla postul de fundaș stânga n-a putut ajunge la Craiova în timp util, dar va participa mâine la primul antrenament din 2011. De la ora 11, pe Stadionul „Municipal” se vor prezenta și cei doi jucători împrumutați în tur la FC Olt, Bogdan Chirea și Cătălin Niță, însă ultimul n-a efectuat și vizita medicală.

Trimis vara trecută la Becicherecu Mic, fundașul stânga Cosmin Bogdan are șanse mici să mai revină la Gaz Metan. Chemați de Marian Bondrea la prima echipă, juniorii craioveni Cătălin Duicu, Mădălin Poenaru, Gabriel Oprea, Ionuț Gălan și Giani Cândea au efectuat încă de miercuri vizita medicală, alături de Alex Mitriță, mijlocaș care și-a făcut încă din tur debutul pentru Gaz Metan Severin, în Liga a II-a.

Bițiș nu vrea să plece

La controlul medical de azi au răspuns prezent Mihai Ștețca, Mihai Neagoe (foto dreapta), Dragoș Popescu – Adrian Olah, Marius Bălău, Alex Dandea, Dan Ignat, Andrei Berceanu, Liviu Rusu, Mihnea Firoiu – Hugo Moutinho, Alex Neacșa, Viorel Șaim, Alex Mirescu, Eugen Rioșanu, Ionuț Mitroi, Alin Bițiș, Alex Zaharia – Cosmin Vancea, Patrian Trifu, Alex Marin, Bogdan Chirea. Oficial, Gaz Metan a reziliat contractele lui Alin Coțan, Daniel Oprea, Laurențiu Boroiban și Cosmin Crușoveanu, în timp ce Alin Vigariu, Paul Irimescu, Alex Iordan, Rareș Vârtic, Alin Bițiș și Mihnea Firoiu sunt și ei puși pe lista neagră. Ultimii doi au efectuat însă vizita medicală și nu par dispuți să părăsească echipa severineană în orice condiții.

Niciun amical perfectat

Gaz Metan susține mâine, la Severin, primul antrenament din 2012, iar în perioada 23-30 ianuarie va efectua cantonamentul montan Băile Herculane. În intervalul 4-16 februarie este preconizat un stagiu de pregătire în Antalya, axat pe amicale. În țară, Gaz Metan nu știe nici cu cine va disputa primul amical, nici care va fi ultimul adversar dinaintea începerii campionatului. Cert e că luna acesta Marian Bondrea nu a dorit nicio partidă de verificare, urmând să mizeze pe jocuri-școală.

„Avem cinci amicale în turneul din Antalya. Încă nu știm cu cine vom juca, dar în țară vor fi amicale puține”, a spus președintele Gheorghe Constantin

articol de Mircea OGLINDOIU

12 Jan. 2012, 22:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă