Ei sunt cei șapte sud-americani din Rapidul deraiat de Freiburg II!

Ei sunt cei șapte sud-americani** din Rapidul deraiat de Freiburg II!

Criza profundă în care se află Rapidul s-a reflectat și asupra lotului de jucători. Dacă în urmă cu două sezoane, giuleștenii erau foarte activi pe piața transferurile, în acest moment nu au făcut nicio achiziție. Problemele financiare nu le permit  rapidiștilor să aducă jucători, iar Viorel Moldovan este nevoit să se descurce cu lotul pe care îl are la dispoziție.  

Joi, în cantonamentul din Antalya, Rapid a jucat o nouă partidă de pregătire, dar din cauza accidentărilor, Moldovan a fost nevoit să apeleze la jucători dispuși să vină la probe. Astfel, la amicalul cu Freiburg II (0-5) au apărut în tricoul Rapidului șapte jucători sud-americani: Joao Victor, Luis Hidalgo, Jeison Moreno (foto), Wiston Sevillano, Vanilson Lira, Diego Quinonez, Jefferson Angulo.

 După numele lor se părea că rapidiștii au trecut peste criză și au făcut din nou rost de bani pentru a face transferuri. Însă după evoluția pe care au avut-o cei șapte jucători în meciul cu echipa din liga a patra germană, cei prezenți și-au dat seama cât de jos au ajuns „feroviarii” în acest moment.

ProSport a încercat să afle cine sunt și pe unde au evoluat fotbaliștii care pentru o repriză au jucat în tricoul Rapidului. Însă informațiile despre ei sunt  puține și confuze.

Dintre cei șapte, cel mai bine stau la impresia artistică columbianul Jeison Moreno (22 de ani), care a trecut pe la Milionares și bolivianul Diego Quinonez (20 de ani) care a prins 130 de minute în acest sezon la Nacional Potosi. De asemenea, informații mai sunt și despre Jefferson Angulo, Joao Victor, Vanilson Lira care sunt brazilieni și au evoluat la mai multe echipe din ligiile inferioare.

Cât despre Wiston Sevillano nu există nicio informație în legătură cu echipele pe unde ar fi evoluat înainte să ajungă să dea probe la Rapid.

  • Jeison Moreno (mijlocaș defensiv, 22 de ani), Universidad Autonoma del Caribe(Columbia)
  • Wiston Sevillano (mijlocaș central)
  • Diego Quinones (atacant),
  • Jefferson Angulo (atacant, 26 de ani),  Guarantigueta(Brazilia)
  • Joao Victor (fundaș central, 29 de ani) CRB(Brazilia)
  • Vanilson Lira (mijlocaș central) 26 de ani
  • Luis Hidalgo (mijlocaș defensiv, 24 de ani),  Guatemala

 

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: www.millonarios.com.co

Pe aceeași temă