„E clar că nimic nu ne mai salvează”. Jucătorii de la FC Caransebeș încep să-și caute alte angajamente după ce clubul a fost condamnat la moarte

FC Caransebeș este ca și desființat după ce consilierii locali au decis ca Municipiul Caransebeș să se retragă din calitatea de membru asociat la clubul din Seria a II-a a Ligii 2. Cum echipa bănățeană trăia doar din banii publici, participarea în continuare în eșalonul secund este ca și imposibilă, trecând peste faptul că ar fi evoluat degeaba în ultimele opt etape din retur având în vedere depunctare de 52 de puncte pe care o primise și care a dus-o pe loc retrogradabil direct în Liga 3.

În această situație, fotbaliștii care încă mai ai contracte cu FC Caransebeș au început deja să își caute alte angajamente de la primăvară. Unul dintre cei mai vechi componenți ai formației gugulane, Dragoș Săulescu (23 ani), a bătut deja palma cu viitorul club pe care îl va reprezenta.

„Sunt de doi ani și jumătate la Caransebeș, am pus umărul la promovarea echipei în Liga 2-a, dar acum e clar că nimic nu ne mai salvează. Îmi pare sincer rău de situația în care a ajuns clubul, dar fiecare dintre trebuie să-și asigure viitorul în fotbal. Și așa avem restanțe mari, nu ne mai putem permite să ne mințim singuri. Rămâne de văzut dacă vom mai reuși să ne recuperăm din bani, dar de plecat oricum cred că vom pleca majoritatea dintre noi”, a mărturisit mijlocașul pentru Sport Arad.

„Opt puncte nu sunt multe de recuperat în lupta pentru promovare”

Fundașul va coborî în Liga 3, acolo unde va pune umărul la promovarea echipei Național Sebiș, însă lupta în fața unor adversari ca ASU Poli și Metalurgistul Cugir va fi grea. „Deși am avut și alte oferte, domnul Călin Cojocaru m-a convins să semnez cu Sebișul, un rol important avându-l și noul antrenor. Nu cred că domnul Neaga ar fi venit atâtea sute de kilometri de la Pitești dacă nu era vorba despre un proiect serios la Sebiș și o dorință mare de a promova. Opt puncte nu sunt multe de recuperat în această luptă la vârf, mai ales că – din câte am înțeles – vor mai sosi mai mulți jucători de calitate în această iarnă”, a adăugat Săulescu.

Orginar din Peșteana-Jiu, localitate de lângă Târgu Jiu, Dragoș Săulescu a evoluat în această primă parte a sezonului din Liga 2 în 16 meciuri pentru FC Caransebeș și a marcat 4 goluri.

Pe aceeași temă