După Răvoiu, Farul a reziliat contractele altor doi jucători

După Răvoiu,** Farul a reziliat contractele altor doi jucători

Pe lângă fundașul Iulian Răvoiu, căruia Farul i-a reziliat contractul după meciul cu Gloria Buzău, clubul constănțean s-a mai despărțit de doi jucători, tinerii mijlocași Berti Nicola și Ferdi Ghenciu.

„Berti nu a dorit să-și prelungească contractul scadent la anul. Noi nu ținem jucători care nu-și doresc. Nu vrem să-i creștem pentru alte echipe. În privința lui Ghenciu, acesta s-a eliminat singur. Îl trimisesem o perioadă la juniori, însă am avut reclamații că a avut o atitudine necorespunzătoare și acolo, nu se ducea la antrenamente”, a explicat președintele Farului, Neculai Tănasă, care a spus și de ce gruparea constănțeană a rupt înțelegerea cu Răvoiu: „Nu ne-am legat doar de ultimul meci, în care a avut o evoluție foarte slabă. Problema este că el, la Farul, a excelat prin inactivitate. Toată lumea trebuia să-l înțeleagă pe el, dar el era mereu accidentat și se arăta nemulțumit”.

Neculai Tănasă își dorește ca absolut toți jucătorii să pună osul pentru îndeplinirea obiectivului. „Trebuie să conștientizeze în primul rând ei că trebuie să-și schimbe atitudinea. Degeaba noi, conducătorii, sau antrenorii ne arătăm optimiști, dacă, pe teren, fotbaliștii ne înșeală așteptările. Cea mai mare parte din lot își dorește clasarea în play-off (obiectiv care încă nu e ratat), dar sunt și unii care nu trag la căruță. Fiecare meci trebuie tratat la victorie. Nu are ce miză să le influențeze evoluția. Unde e presiunea la acest nivel? Cu 200 de spectatori în tribună? Ar trebui să joace din plăcere. Nu să le tremure picioarele. Asta dacă vor să ajungă fotbaliști, nu să se complacă în mediocritate”, a mai spus președintele Farului.

Aflați pe locul șapte în clasament, primul sub play-off, cu 15 puncte, „marinarii” susțin următorul meci de campionat poimâine, de la ora 11.00, pe terenul formației de pe poziția a noua, cu nouă puncte, Unirea Tărlungeni.

La Farul revin după suspendări stoperul Constantin Bumbac și atacantul Cristian Silvășan, dar va lipsi mijlocașul Ionuț Florea, și el suspendat.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă