După Rada, U Cluj vrea să îi mai „fure” un jucător lui Sabău!

După Rada, U Cluj vrea** să îi mai

Formația lui Mihai Teja continuă campania de transferuri și s-a reorientat rapid după ce Alin Stoica a refuzat să mai vină la Cluj. „Alb-negrii” vor să-l transfere pe Mihai Onicaș, jucător deținut în co-proprietate de Steaua și Viitorul Constanța.

Onicaș a jucat în sezonul 2009 – 2010 la echipa din Ghencea, iar în prima parte a acestui campionat a fost împrumutat la ASA Târgu Mureș, unde fostul internațional de tineret a evoluat în 9 partide. Clujenii n-au renunțat nici la ideea transferurilor lui Cătălin Munteanu și Călin Cristea. Doar Max Nicu pare să fie o pistă abandonată de oficialii lui „U”. „

Rada a fost dorit și de ASA

În cazul în care mutarea se va concretiza, ar fi al doilea jucător care ar ajunge la Cluj în detrimentul mureșenilor. Primul se pare că a fost fundașul central Ionuț Rada de la Pandurii. Fără nicio legătură cu Rada de la CFR, apărătorul Pandurilor va fi redirecționat la gruparea din Cluj sub formă de împrumut, deși a fost una dintre țintele lui Sabău pentru întărirea defensivei mureșene. Rada a jucat în tur doar trei meciuri pentru echipa mare.

Hora și Sepsi, criticați de Paszkany

Refuzul celor doi jucători ai CFR-ului, Hora și Sepsi, de a pleca sub formă de împrumut la ASA l-a deranjat pe patronul clujenilor. Astfel, Paszkany a declarat pentru City News: „M-aș bucura să ne despărțim de șase jucători. Ei nu vor să plece, deși ar trebui să facă asta. Din păcate nu dau nume, pentru că aș crea panică în vestiar. Sunt și două cazuri identice la CFR Cluj, Hora și Sepsi. La ce randament au dat, nu pot fi nici măcar rezerve. De cînd sînt ei la club, cel puțin în cazul lui Hora, cred că au fost schimbați 6 antrenori. Ce vină mai au antrenorii? Ei n-au jucat niciodată nimic. Ei sigur nu vor mai face parte din lot, mai bine ne antrenăm cu juniorii. După părerea mea ar fi o mare prostie din partea lor să refuze să joace la Tîrgu Mureș. Ar fi bine să meargă acolo”

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă