„După părerea mea este și o greșeală faptul că a plecat”

05 Jan. 2012, 15:13 Bursa transferurilor

Viorel Dumitrescu speră ca elevul său să confirme pe Bega forma destul de bună arătată la FC Argeș în prima parte a campionatului. Atacantul este cel mai bun marcator din Seria a II a din Liga a II-a la fotbal, având 10 goluri marcate în primele 15 etape.

Tehnicianul argeșenilor a subliniat că își dorește ca atacantul să aibă evoluții cât mai bune la Timișoara și să marcheze de cât mai multe ori, fiind convins că este o mare oportunitate de a face un pas înainte în cariera sa. „Este o mare oportunitate pentru el de a face un pas înainte. Eu sper din tot sufletul să demonstreze și la Timișoara că este un jucător valoros și să joace cât mai bine. Am mare încredere în calitățile sale, el demonstrând acest lucru și în prima parte a campionatului, atunci când a reușit să marcheze de mai multe ori și și-a creat și alte ocazii importante de a puncta”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Consideră că mai putea juca și returul la FC Argeș

Tehnicianul piteștenilor este de părere că jucătorul ar mai fi putut juca la FC Argeș și în partea secundă a campionatului, iar cu o evoluție la fel de bună ca în prima parte a sezonului ar fi atras și mai mult atenția asupra sa. „După părerea mea este și o greșeală faptul că a plecat de la FC Argeș în această pauză competițională. După părerea mea, el ar mai fi putut să rămână la FC Argeș și în returul de campionat, iar dacă ar fi marcat din nou vreo 10 goluri, să fi văzut atunci ce licitație era pe transferul său. Până la urmă este viitorul său în joc, iar eu sper să confirme la Timișoara și să fie primul său pas către un club important. Eu îi doresc mult succes”, a declarat Dumitrescu.

Este o pierdere pentru echipă

Rover Cârstea a fost unul dintre cei mai utili jucători ai echipei din Trivale în prima parte a campionatului. Acesta a reușit să puncteze de 10 ori și este cel mai bun marcator al acestei serii, iar lucrul care este demn de consemnat este faptul că acesta a punctat în doar primele opt runde ale sezonului. Viorel Dumitrescu a recunoscut că este o pierdere pentru echipă faptul că Rover Cârstea a ajuns la Timișoara, declarând: „Este o pierdere pentru echipă, acest lucru este destul de clar. Cu toate acestea eu sper să găsim soluțiile cele mai bune pentru a îl înlocui pe Rover. Am la dispoziție mai mulți jucători talentați, iar eu sper să reușim să găsim soluția cea mai bună și în retur să avem din nou un marcator meci de meci. Este o șansă foarte mare acum și pentru ceilalți jucători cu profil ofensiv din lotul formației noastre.”

Sursa: Ziarul Top

05 Jan. 2012, 15:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă