După Mihai Roman, un alt rapidist poate ajunge la Toulouse

După Mihai Roman,** un alt rapidist poate ajunge la Toulouse

Rapid nu trece printr-o perioadă prea bună, însă elevii lui Viorel Moldovan nu duc lipsă de oferte. Cei mai doriți rapidiști sunt Alexandru Ioniță (19 ani) și Nicolae Vasile (18 ani).

Dacă Ioniță este cu un picior la Astra Giurgiu, după ce Ioan Niculae a bătut palma cu Adrian Zamfir în schimbul sumei de 700.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale jucătorului, un alt tânăr din Giulești poate părăsi echipa în această iarnă. Este vorba de Nicolae Vasile, fundașul stânga care este dorit de două cluburi importante din vest: Lazio Roma și Toulouse. Italienii l-au monitorizat la meciurile selecționatei Under 19, dar și la multe partide din campionat.

 
” M-au întrebat de Vasile și Ioniță” 
 
De curând a apărut informația că Vasile este monitorizat și de Toulouse, formație la care evoluează fostul mijlocaș rapidist, Mihai Roman (29 de ani).  Internaționalul român a dezvăluit că directorul sportiv al grupării franceze l-a întrebat de Nicolae Vasile și Alexandru Ioniță.
 
„Vorbesc cu directorul de aici, mă întreabă despre jucătorii români și știu că trimiși ai echipei noastre vin destul de des în România. De la Rapid îi știe pe Alex Ioniță și pe Nicolae Vasile, doi tineri de valoare”,  a declarat Roman pentru digisport.ro. În cazul în care va exista o ofertă concretă, giuleștenii nu s-ar opune plecării lui Nicolae Vasile. 
 
6 goluri a marcat în sezonul de toamnă Alexandru Ioniță pentru Rapid 
 
14 meciuri în tricoul Rapidului a strâns în acest sezon Nicolae Vasile
 
 
Articol scris de Victor STOICESCU
Foto de Laurențiu MICH
Pe aceeași temă