După accidentarea lui Mihai, Șoimii l-ar putea pierde și pe Enciu. Farul nu-i permite atacantului să se transfere: „E o situație complicată pentru mine”

După accidentarea lui Mihai, Șoimii l-ar putea pierde și pe Enciu.** Farul nu-i permite atacantului să se transfere:

În doar trei zile, Dan Cuedan ar putea pierde ambii atacanți care aveau cele mai mari șanse de titularizare în stagiunea de primăvară a ligii secunde.

Miercuri, la o fază banală în amicalul cu Giarmata, Alin Mihai a suferit o ruptură de menisc și ligamente încrucișate și va absenta de pe gazon cel puțin șase luni de zile. Apoi, sâmbătă, după amicalul de la Timișoara cu ACS-ul lui Dan Alexa, Marco Enciu primea un telefon de la Constanța pentru a fi înștiințat că Farul dorește să conteze și în retur pe serviciile sale.

Prin urmare, fotbalistul nu a urcat în autocarul ce-i duce pe „șoimi” în cantonamentul de la Gârda de Sus. „Sunt încă la Timișoara, aștept să mai vorbesc și astăzi cu conducerea Farului. Sâmbătă, mi s-a comunicat că nu mi se va mai da transferul la Pâncota, că problemele financiare ale clubului sunt pe cale să se resolve și sunt așteptat din nou la echipă. E o situație complicată pentru mine, căci începusem să mă obișnuiesc cu ideea că voi juca la Pâncota, aproape de casă, iar acum – se pare – că mă voi duce din nou la Constanța”, a declarat Enciu.

Antrenorul Dan Cuedan are cele mai mari dureri de cap în lumina ultimelor evenimente. Echipa sa și așa a avut probleme în atac în prima parte a stagiunii, iar acum va trebui să se descurce și fără golgheterul Mihai, dar și cel care ar fi trebuit să-I suplinească absența. „Probabil, pe lângă Sălăjan și Burian, va trebui să improvizez în atac cu Gavrilescu sau Polgar. E o situație grea, dar asta e situația. E foarte greu să mai aducem un atacant pentru nevoile noastre în acest moment al sezonului”, a  punctat și tehnicianul „alb-negrilor”.

Într-adevăr, odată cu preluarea a 51% din acțiuni de către Consiliul Județean Constanța, Farul pare să se pună pe picioare și să-și permit să-și țină golgheterul din tur. Enciu marcase cinci goluri pentru „marinari”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă