Dunărea s-a despărțit de unul dintre cei opt jucători aduși în iarnă. „Mi-a zis că e blestemat și că nu mai vrea să rămână la club. Nu mai vreau să aud de el”

Dunărea Călărași s-a despărțit în această săptămână de unul dintre cei opt jucători pe care i-a adus în lot înaintea reluării campionatului Ligii 2. Readus la club după ce fusese împrumutat în Liga a 4-a, la Dunărea Gărdiștea, Costin Mihuț (20 ani) a cerut conducerii clubului rezilierea amiabilă contractul din motive personale. Cele două părți au bătut palma și s-au despărțit.

Costin Mihuț (foto mic) a evoluat într-un singur meci oficial pentru Dunărea în cele două disputate de echipa călărășeană în 2017. Fundașul a fost titular în deplasarea de la Metalul Reșița (4-0) și a fost schimbat la pauză cu Silviu Matei.

„A venit și mi-a zis că vrea să-și rezilieze contractul. Mi-a zis că e blestemat și că nu mai vrea să rămână la club. Nu l-am împrumutat. I-am reziliat contractul, pentru că nu mai vreau să aud de el. Nici eu și nici Mihalcea. Să se ducă unde vrea el”, a declarat, pentru Sport călărășean, președintele Dunării, Bogdan Leu, despărțirea de Mihuț. Leu a spus și cum l-a readus pe fundaș la Dunărea, după ce fusese împrumutat la Gărdiștea: „Stă cu mine în bloc. M-am dus peste el în casă și am vorbit cu el. Eu, președinte de club, m-am dus și am vorbit cu el, care juca în județ. I-am făcut contract, din vară îi creștea salariu, dar el acum a venit și a zis că nu mai vrea să rămână. Mihalcea mi-a zis de la început că nu ne putem baza pe el, dar eu am insistat. Nu i-am adus nici concurență. Acum era titular cu Oradea. Dar dacă el nu vrea să joace, eu nu pot să-l țin cu forța la club”.

Pentru meciul cu Luceafărul Oradea de sâmbătă, de la ora 11:00, de pe teren propriu, antrenorul Adrian Mihalcea trebuie să improvizeze în flancul stâng al defensivei. După ce lui Mihuț i s-a reziliat contractul, Dunărea nu se poate baza nici pe Bogdan Stancu, accidentat.

În iarnă, Dunărea Călărași a adus jucătorii: fundașii Ștefan Mardare, Bogdan Stancu și Costin Mihuț, mijlocașii Călin Cristea, Cristian Pușcaș și Alexandru Cincă și atacanții Cătălin Țîră și Alexandru Avram.

Pe aceeași temă