Dunărea s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. „Are același salariu și va juca meci de meci”

Dunărea Călărași s-a despărțit zilele trecute de unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot. Echipa lui Adrian Mihalcea l-a cedat sub formă de împrumut, pentru următorul an și jumătate, pe mijlocașul Victor Petre (27 ani).

Cu doar zece meciuri bifate în prima parte a actualului sezon, în cinci dintre aceste fiind trimis pe teren din primul minut, Victor Petre nu a fost unul dintre jucătorii titulari cerți ai Dunării. Tocmai de aceea, Mihalcea nu s-a împotrivit împrumutului mijlocașului la Înainte Modelu, echipă călărășeană din Liga 3 situată abia pe locul 11 din 14 în Seria a 2-a. În sezonul anterior, Petre a evoluat și mai puțin pentru Dunărea, în doar opt jocuri.

Președintele echipei din Liga 2, Bogdan Leu, a povestit pentru Sport călărășean cum a ajuns Victor Petre la Modelu. „Acum vreo trei săptămâni m-au sunat și mi-au cerut un jucător de bandă, dintre cei care au fost la noi în probe. Atunci eu le-am propus să-l ia pe Victor Petre. La început nu ne-am înțeles, dar până la urmă am bătut palma. Este bine și pentru jucător. Are același salariu și va juca meci de meci”, a spus oficialul călărășean.

Victor Petre, care în cariera sa a mai jucat și la CS Afumați, a apucat să joace deja pentru noua sa echipă, Înainte Modelu, în amicalul de sâmbăta trecută cu Metalul Reșița, pierdut cu 0-3.

În această iarnă, Dunărea Călărași i-a transferat pe fundașii Ștefan Mardare, Bogdan Stancu, mijlocașii Călin Cristea, Cristian Pușcaș, Alexandru Cincă și atacanții Alexandru Avram și Cătălin Țîră.

Pe aceeași temă